Samet elvan Hectopat Katılım 22 Kasım 2019 Mesajlar 265 5 Temmuz 2023 #11 Estetikci dedi: Bayağı erken cevap vermişsin reis. Genişletmek için tıkla... Evet biraz öyle oldu
masqueradeVX Femtopat Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #12 Samet elvan dedi: Merhaba mesajınızı görmemiştim şu anda üniversite okuyorum alman dili ve edebiyatı. Genişletmek için tıkla... Hocam bölüm nasıl acaba? Genel düşünceleriniz neler ve mezun olunca ne yapmayı düşünüyorsunuz? Bende bu yıl hacettepede yazmayı düşünüyorum
Samet elvan dedi: Merhaba mesajınızı görmemiştim şu anda üniversite okuyorum alman dili ve edebiyatı. Genişletmek için tıkla... Hocam bölüm nasıl acaba? Genel düşünceleriniz neler ve mezun olunca ne yapmayı düşünüyorsunuz? Bende bu yıl hacettepede yazmayı düşünüyorum
Samet elvan Hectopat Katılım 22 Kasım 2019 Mesajlar 265 28 Temmuz 2024 #13 masqueradeVX dedi: Hocam bölüm nasıl acaba? Genel düşünceleriniz neler ve mezun olunca ne yapmayı düşünüyorsunuz? Bende bu yıl hacettepede yazmayı düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Yazma berbat edebiyat kısmı gereksiz zor.
masqueradeVX dedi: Hocam bölüm nasıl acaba? Genel düşünceleriniz neler ve mezun olunca ne yapmayı düşünüyorsunuz? Bende bu yıl hacettepede yazmayı düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Yazma berbat edebiyat kısmı gereksiz zor.
masqueradeVX Femtopat Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #14 Samet elvan dedi: Yazma berbat edebiyat kısmı gereksiz zor. Genişletmek için tıkla... Hangi üniversite
Samet elvan dedi: Yazma berbat edebiyat kısmı gereksiz zor. Genişletmek için tıkla... Hangi üniversite
Samet elvan Hectopat Katılım 22 Kasım 2019 Mesajlar 265 28 Temmuz 2024 #15 masqueradeVX dedi: Hangi üniversite Genişletmek için tıkla... Sivas cumhuriyet uni
masqueradeVX Femtopat Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #16 Samet elvan dedi: Sivas cumhuriyet uni Genişletmek için tıkla... Peki şu an tercih döneminde olsaydın ne yapardin?
Samet elvan dedi: Sivas cumhuriyet uni Genişletmek için tıkla... Peki şu an tercih döneminde olsaydın ne yapardin?