TojiFushiguro Kilopat Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 387 7 Haziran 2024 #1 Ben 1 sene mezuna kaldım ve tekrar kalmayı düşünüyorum. Tercih yaparsam OBP kesilir mi?
EMRT8181 Decapat Katılım 6 Haziran 2023 Mesajlar 295 Yer Ankara 7 Haziran 2024 #2 Üniversite tercihi yapıp yerleşmediysen hayır kesilmez. Kesilme durumu kırık OBP olarak geçmektedir. Bu durum adaleti sağlamak amacıyla uygulanan bir kuraldır.
Üniversite tercihi yapıp yerleşmediysen hayır kesilmez. Kesilme durumu kırık OBP olarak geçmektedir. Bu durum adaleti sağlamak amacıyla uygulanan bir kuraldır.
T tazylee1 Kilopat Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 164 7 Haziran 2024 #3 TojiFushiguro dedi: Ben 1 sene mezuna kaldım ve tekrar kalmayı düşünüyorum. Tercih yaparsam OBP kesilir mi? Genişletmek için tıkla... Tercih yapıp yerleştirilirsen OBP kırılıyor diye biliyorum.
TojiFushiguro dedi: Ben 1 sene mezuna kaldım ve tekrar kalmayı düşünüyorum. Tercih yaparsam OBP kesilir mi? Genişletmek için tıkla... Tercih yapıp yerleştirilirsen OBP kırılıyor diye biliyorum.