Mezuna kalınmalı mı?

Makaleler
2
Yer
Arabalı yatağının bulunduğu oda
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Herkese iyi akşamlar.

Eylülden beri çok çalışıyordum, netler puanlar fena değildi fakat neredeyse iki aydır kitap açmadım. Dershanede 9 sınıf var ben 5. sınıftaydım 9. sınıfa düşeceğim şimdi, galiba dershane içi adım da çıktı insanlar benim hakkımda konuşuyor duyuyorum sürekli. Takdir edersiniz iyi değilim bu iki aydır, ailemle falan da bozulduk yani. Yapabileceğim en iyi puanı artık yapma ihtimalim olmadığından birkaç haftadır bayağı kötüyüm, gelen geçen hoca vs. soruyor ne oldu bir sıkıntın mı var bir şey de diyemiyorum. Bilkent'te indirimli endüstri okumak istiyordum, paralı olayı çok içime sinmeyeceğinden. Üniversite zamları, mezun masrafları ve mezun psikolojisi açısından değerlendirip tavsiye verirseniz sevinirim.

Yaşın kaç?
Dersleri boşlama nedenin ne sence?

Çalışmaya devam edin mezuna kalma düşüncesiyle zaten kalırsınız eğer istediğiniz olmaz ise YKS sonrası mezuna kalırsınız.

Yaşın kaç?
Dersleri boşlama nedenin ne sence?
17 hocam.
Netlerim artmıyordu geri kalma hissi falan oluştu yani. Şu saatten sonra toparlayabileceğimi de sanmıyorum yani.

Çalışmaya devam edin mezuna kalma düşüncesiyle zaten kalırsınız eğer istediğiniz olmaz ise YKS sonrası mezuna kalırsınız.
Kararı vermek lazım hocam dershaneye devam edilecek mi program nasıl olacak bunlar hep değişir kalınacaksa.

İnsanların fikirlerini boş verin hocam ağzı olan konuşuyor. Yaşınız kaçtı ona göre önericeğim.

Şuan mezun senesinde olan biri olarak söylüyorum şuan mezuna kalma fikri için çok erken önünde 5 ay gibi uzun bir süre var 5 ayda sıkı çalışmayla baya bi mesafe kat edersin. Şuan mezuna kalmaya karar verirsen daha çok boşlamaya başlama ihtimalin var. Bu seneyi elinden geldiğince iyi tamamla sonra verirsin kararını.

Şuan konularda hiçbir bilgin yoksa mezuna kalınabilir ama hakimiyetim var diyorsan kendini başka yerlere vermeden tam odak ykse bak bence kardeşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…