Bluer0 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 307 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 3060 Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar meslek lisesi elektrik-elektronik mezunuyum ve üniversitede kendi bölümümü seçersem ek puandan faydalanacağım ama ben mezuna kalmayı düşünüyorum. Mezuna kalırsam diğer YKS'de bu ek puandan faydalanabilir miyim?
Arkadaşlar meslek lisesi elektrik-elektronik mezunuyum ve üniversitede kendi bölümümü seçersem ek puandan faydalanacağım ama ben mezuna kalmayı düşünüyorum. Mezuna kalırsam diğer YKS'de bu ek puandan faydalanabilir miyim?
Muhammed Hatay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.101 Çözümler 1 Yer Anteke/Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Temmuz 2024 #2 Yönetmelik değişmezse evet, faydalanabilirsin. Büyük ihtimalle değişmez bunun üzerine düşünmene de gerek yok. Artı 0 Eksi
Yönetmelik değişmezse evet, faydalanabilirsin. Büyük ihtimalle değişmez bunun üzerine düşünmene de gerek yok.
KS KS Bluer0 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 307 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 3060 Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #3 Muhammed Hatay dedi: Yönetmelik değişmezse evet, faydalanabilirsin. Büyük ihtimalle değişmez bunun üzerine düşünmene de gerek yok. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim rahatladım Artı 0 Eksi
Muhammed Hatay dedi: Yönetmelik değişmezse evet, faydalanabilirsin. Büyük ihtimalle değişmez bunun üzerine düşünmene de gerek yok. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim rahatladım