A Ahmetty Hectopat Katılım 5 Ekim 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar herkese merhaba, bu sene sınavda istediğim gibi yapamadığım için çok istediğim hukuku kazanamıyorum. Psikoloji falan gelir ama hukuk için mezuna kalmayı düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım? Cevap veren herkese şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar herkese merhaba, bu sene sınavda istediğim gibi yapamadığım için çok istediğim hukuku kazanamıyorum. Psikoloji falan gelir ama hukuk için mezuna kalmayı düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım? Cevap veren herkese şimdiden teşekkür ederim.
Culoksi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 4.582 Makaleler 7 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #2 İstediğiniz bölümü okumak için tabii ki mezuna kalınır. Tabii çalışmanıza bağlı.
A Abdullah_AKD Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 2.329 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #3 Kaçıncı seneniz? İlk seneniz ise kalın derim. İstemediğiniz işi yapacağınıza 1 yıl daha gitsin bari sevdiğiniz işi yaparsınız.
Kaçıncı seneniz? İlk seneniz ise kalın derim. İstemediğiniz işi yapacağınıza 1 yıl daha gitsin bari sevdiğiniz işi yaparsınız.
L limonlukeko Hectopat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 120 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #4 Çok önemli değil bence ama herkesin kendi standartı ülke torpille dönüyör. Yine de istiyorsan kal.
A Ahmetty Hectopat Katılım 5 Ekim 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #5 Culoksi dedi: İstediğiniz bölümü okumak için tabii ki mezuna kalınır. Tabii çalışmanıza bağlı. Genişletmek için tıkla... Çalışırım ya konu çalışmaktan az soru çözebildim. Ailem destek veriyor ama onlara karşı mahcup hissediyorum Culoksi dedi: İstediğiniz bölümü okumak için tabii ki mezuna kalınır. Tabii çalışmanıza bağlı. Genişletmek için tıkla... Çalışırım ya konu çalışmaktan az soru çözebildim. Ailem destek veriyor ama onlara karşı mahçup hissediyorum limonlukeko dedi: Çok önemli değil bence ama herkesin kendi standartı ülke torpille dönüyör. Yine de istiyorsan kal. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum napsam Culoksi dedi: İstediğiniz bölümü okumak için tabii ki mezuna kalınır. Tabii çalışmanıza bağlı. Genişletmek için tıkla... Çalışırım ya konu çalışmaktan az soru çözebildim. Ailem destek veriyor ama onlara karşı mahçup hissediyorum limonlukeko dedi: Çok önemli değil bence ama herkesin kendi standartı ülke torpille dönüyör. Yine de istiyorsan kal. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum napsam Abdullah_AKD dedi: Kaçıncı seneniz? İlk seneniz ise kalın derim. İstemediğiniz işi yapacağınıza 1 yıl daha gitsin bari sevdiğiniz işi yaparsınız. Genişletmek için tıkla... Daha ilk senem.Aileme karşı mahçup hissediyorum yks bitti bu sefer de bu dert başladı
Culoksi dedi: İstediğiniz bölümü okumak için tabii ki mezuna kalınır. Tabii çalışmanıza bağlı. Genişletmek için tıkla... Çalışırım ya konu çalışmaktan az soru çözebildim. Ailem destek veriyor ama onlara karşı mahcup hissediyorum Culoksi dedi: İstediğiniz bölümü okumak için tabii ki mezuna kalınır. Tabii çalışmanıza bağlı. Genişletmek için tıkla... Çalışırım ya konu çalışmaktan az soru çözebildim. Ailem destek veriyor ama onlara karşı mahçup hissediyorum limonlukeko dedi: Çok önemli değil bence ama herkesin kendi standartı ülke torpille dönüyör. Yine de istiyorsan kal. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum napsam Culoksi dedi: İstediğiniz bölümü okumak için tabii ki mezuna kalınır. Tabii çalışmanıza bağlı. Genişletmek için tıkla... Çalışırım ya konu çalışmaktan az soru çözebildim. Ailem destek veriyor ama onlara karşı mahçup hissediyorum limonlukeko dedi: Çok önemli değil bence ama herkesin kendi standartı ülke torpille dönüyör. Yine de istiyorsan kal. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum napsam Abdullah_AKD dedi: Kaçıncı seneniz? İlk seneniz ise kalın derim. İstemediğiniz işi yapacağınıza 1 yıl daha gitsin bari sevdiğiniz işi yaparsınız. Genişletmek için tıkla... Daha ilk senem.Aileme karşı mahçup hissediyorum yks bitti bu sefer de bu dert başladı
L limonlukeko Hectopat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 120 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #6 Ahmetty dedi: Çalışırım ya konu çalışmaktan az soru çözebildim. Ailem destek veriyor ama onlara karşı mahcup hissediyorum. Çalışırım ya konu çalışmaktan az soru çözebildim. Ailem destek veriyor ama onlara karşı mahcup hissediyorum. Bilmiyorum ne yapsam. Genişletmek için tıkla... Mezuna kalabilirsin ama yine tutturamazsan artık hayatını sadece sınavın etrafında toplayamazsın bence.Tabi istediğin kadar devam et.
Ahmetty dedi: Çalışırım ya konu çalışmaktan az soru çözebildim. Ailem destek veriyor ama onlara karşı mahcup hissediyorum. Çalışırım ya konu çalışmaktan az soru çözebildim. Ailem destek veriyor ama onlara karşı mahcup hissediyorum. Bilmiyorum ne yapsam. Genişletmek için tıkla... Mezuna kalabilirsin ama yine tutturamazsan artık hayatını sadece sınavın etrafında toplayamazsın bence.Tabi istediğin kadar devam et.
Yap_Boz Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #7 Mezuna kal ve ailene neler yapabileceğini göster
A Ahmetty Hectopat Katılım 5 Ekim 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #8 Yap_Boz dedi: Mezuna kal ve ailene neler yapabileceğini göster Genişletmek için tıkla... İnşallah bakalım sence dershaneye gitmeli miyim?
Yap_Boz dedi: Mezuna kal ve ailene neler yapabileceğini göster Genişletmek için tıkla... İnşallah bakalım sence dershaneye gitmeli miyim?
A Abdullah_Kadir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 2.391 Makaleler 3 Çözümler 5 7 Temmuz 2022 #9 Usta sonuçlar açıklanmadan bu kararı vermek erken değil mi? Mantıklı olup olmamasına da sonuçlardan sonra karar vermek mümkün bence.
Usta sonuçlar açıklanmadan bu kararı vermek erken değil mi? Mantıklı olup olmamasına da sonuçlardan sonra karar vermek mümkün bence.
A Ahmetty Hectopat Katılım 5 Ekim 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #10 Abdullah_Kadir dedi: Usta sonuçlar açıklanmadan bu kararı vermek erken değil mi? Mantıklı olup olmamasına da sonuçlardan sonra karar vermek mümkün bence. Genişletmek için tıkla... Cevaplara baktığımda kazanamıyorum gibi duruyor o yüzden şimdiden karar verdim ama sen de haklısın reis
Abdullah_Kadir dedi: Usta sonuçlar açıklanmadan bu kararı vermek erken değil mi? Mantıklı olup olmamasına da sonuçlardan sonra karar vermek mümkün bence. Genişletmek için tıkla... Cevaplara baktığımda kazanamıyorum gibi duruyor o yüzden şimdiden karar verdim ama sen de haklısın reis