Mezuna kalmak mantıklı mı?

aliimran0642

Hectopat
Daha fazla  
Bu sene sınava girdim fakat asla istemediğim bir bölüme girip yıllarca eziyet çekmek istemiyorum.
Mezuna kalıp bir sene daha hazırlanıp öyle yerleşmeyi düşünüyorum. Bana bu sene verilecek olan avantaj nedir? Yanlış bilmiyorsam 20 puan olması lazim fakat emin olmadığım için tag açtım.

Anlamadım 20 puan avantajı nasıl alıyorsunuz acaba? mezuna kalınmakta bir problem yok eğer kendinize 1 sene kapanıp çalışacağım sözü veriyorsanız istediğiniz yere gelebilirsiniz mezuna kalıp.

Anlamadım 20 puan avantajı nasıl alıyorsunuz acaba? mezuna kalınmakta bir problem yok eğer kendinize 1 sene kapanıp çalışacağım sözü veriyorsanız istediğiniz yere gelebilirsiniz mezuna kalıp.
Sanırım OBP'den gelen puandan bahsediyor. Sabit 20 puan avantajı diye birşey yok. 4 yıllık lise dönemininizin toplam OBP'sinin yanlış bilmiyorsam %60'ı alınıyor ve ekleniyor.

Sanırım OBP'den gelen puandan bahsediyor. Sabit 20 puan avantajı diye birşey yok. 4 yıllık lise dönemininizin toplam OBP'sinin yanlış bilmiyorsam %60'ı alınıyor ve ekleniyor.
Teşekkür ederim bilgi için. Anladığım kadarıyla mezuna kalıp sinava girdiğimde bu puan eklenmiyor doğru mudur?

Ortalama ya da en kötü nasıl bir sıralama bekliyorsunuz? Hedef neydi? Ona göre daha iyi bir yorum yapılabilir.
Normalde hedefim ilk 10k fakat bu sene bir takım olaylar silsilesinden dolayı istediğim gibi geçmedi. Nasıl bir sonuç geleceğiyle ilgili gram fikrim yok 1 milyon da gelse 200k da gelse şaşırmam. Mezuna kalıp temize çekeyim diyorum. Çalışıp yapamadığım bir durum yok, bu sene dümdüz çalışamadım bu sebepten kalmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…