Mezuna kalmak mantıklı mı?

Netlerinizi ne kadar çekebildiniz?

TYT aynı 50 civarında AYT'yi 25 30 arasına çıkarabildim TYT neredeyse hiç çalışmadım konu eksiğim çok ama mezuna kalır isem 1 Temmuz'dan başlamayı düşünüyorum tahminimce günde 8 saatin altına düşmem ne yapar eder ben bu netleri artıracağım

TYT aynı 50 civarında AYT'yi 25 30 arasına çıkarabildim TYT neredeyse hiç çalışmadım konu eksiğim çok ama mezuna kalır isem 1 Temmuz'dan başlamayı düşünüyorum tahminimce günde 8 saatin altına düşmem ne yapar eder ben bu netleri artıracağım.

TYT'de bir konuyu anlamak kolay fakat soruları çözmek için bol pratik gerekiyor. AYT'de ise konuyu iyi öğrenmek size soruların %60 kadarını çözdürür (matematik hariç). Biraz pratikle fulle yakın yaparsınız. AYT mat ayrı ama, diğer derslerden farklı. Sınava kadar AYT mat soru çözebilirsiniz bence.

TYT'de bir konuyu anlamak kolay fakat soruları çözmek için bol pratik gerekiyor. AYT'de ise konuyu iyi öğrenmek size soruların %60 kadarını çözdürür (matematik hariç). Biraz pratikle fulle yakın yaparsınız. AYT mat ayrı ama, diğer derslerden farklı. Sınava kadar AYT mat soru çözebilirsiniz bence.

Bu sınav için mi seneye için mi soru çözümü benim zaten şu an planım TYT mat ve AYT mat halledip sonra TYT fen AYT fen çalışmak

Bu sınav için mi seneye için mi soru çözümü benim zaten şu an planım TYT mat ve AYT mat halledip sonra TYT fen AYT fen çalışmak.

Mezuna kalacaksınız değil mi? Seneye için söylüyorum. Zaten yarın sınav var.

Ş

Hayır, mantıklı değil, ne olursa olsun sınava ilk senenizde girin, yapamıyorsanız da bir daha girmeyin.

Şu an TYT bitti yarın AYT var TYT umut vericiydi ama bakalım hele

Hayır, mantıklı değil, ne olursa olsun sınava ilk senenizde girin, yapamıyorsanız da bir daha girmeyin.

Neden mantıklı değil hocam seneye tekrar hazırlansam ne kaybederim yaşım küçük 17 yaşına daha girmedim

Neden mantıklı değil hocam, seneye tekrar hazırlansam ne kaybederim, yaşım küçük 17 yaşına daha girmedim.
1 yılınızı daha gereksiz yere heba etmiş olursunuz, gerçi ben neredeyse 19 yaşıma gireceğim için ne kadar empati kurabilirim bilmiyorum ama benim için artık iş işten geçtiği için tekte geçmeye çalışıyorum sınavı.

1 yılınızı daha gereksiz yere heba etmiş olursunuz, gerçi ben neredeyse 19 yaşıma gireceğim için ne kadar empati kurabilirim bilmiyorum ama benim için artık iş işten geçtiği için tekte geçmeye çalışıyorum sınavı.

Yarın AYT var bakalım umarım iyi geçer eğer iyi geçmezse mezuna kalırım 1 Temmuz'da başlarım büyük ihtimalle

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı