poyriho Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.049 Çözümler 4 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2025 #11 zykrari dedi: Mesajlarınızı geç gördüm, dürüst oluyum ben çalışmadım yattım bundan sonra disiplinli bir şekilde mezuna bırakarak vs. iyi yerler kazanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kazanmak istediğin bölüm ne? sıfır değilsen ve sıfır olmadığın halde yattıysan toparlarsın.
zykrari dedi: Mesajlarınızı geç gördüm, dürüst oluyum ben çalışmadım yattım bundan sonra disiplinli bir şekilde mezuna bırakarak vs. iyi yerler kazanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kazanmak istediğin bölüm ne? sıfır değilsen ve sıfır olmadığın halde yattıysan toparlarsın.
mordecai008 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 1.507 6 Haziran 2025 #12 zykrari dedi: Mesajlarınızı geç gördüm, dürüst oluyum ben çalışmadım yattım bundan sonra disiplinli bir şekilde mezuna bırakarak vs. iyi yerler kazanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şekilde çalışmaya alışık değilseniz ve sağlam bir iradeye sahip olduğunuzu düşünmüyorsanız başlarda özellikle ilk aylarda çok zorlanırsınız. Pes etmez devam ederseniz kazanırsınız.
zykrari dedi: Mesajlarınızı geç gördüm, dürüst oluyum ben çalışmadım yattım bundan sonra disiplinli bir şekilde mezuna bırakarak vs. iyi yerler kazanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hiçbir şekilde çalışmaya alışık değilseniz ve sağlam bir iradeye sahip olduğunuzu düşünmüyorsanız başlarda özellikle ilk aylarda çok zorlanırsınız. Pes etmez devam ederseniz kazanırsınız.