Yani şahsen 1 yıl daha bekleyip o süre içinde yksye tekrar hazırlanıp aynı zamanda dil öğrenmeyi düşünüyorum YKS'de hedefim 50-100 bin arası olacak matematik eksiğimi ve konu eksıklerını tamamlarsam olur gibi.
Yani şahsen 1 yıl daha bekleyip o süre içinde YKS'ye tekrar hazırlanıp aynı zamanda dil öğrenmeyi düşünüyorum. YKS'de hedefim 50.000-100.000 arası olacak. Matematik eksiğimi ve konu eksiklerimi tamamlarsam olur gibi.
Fakat her şekilde Almanyaya olabildiğince erken gitmek istiyorum..
Fakat kazanırsam 4 yılım burada gidecek. Ardından askerlik vesaire gerçekten çok uzayacak ne yapmaliyim?
Her şekilde Almanya'ya olabildiğince erken gitmek istiyorum ama Türkiye'de bir üniversite kazanırsam 4 yılım burada gidecek, ve ardından askerlik vesaire gerçekten çok uzayacak, sizce ne yapmalıyım?
Bu konu hakkında çok bilgim yok ama YKS sıralaması ile Almanya'da okuma imkânı olabiliyor, ve bunun yanı sıra Türkiye'de üniversite okurken Almanya'da bir üniversiteye de Yatay Geçiş yapılabilir. Bahsettiğim konuları araştırabilirsiniz.
Bu konu hakkında çok bilgim yok ama YKS sıralaması ile Almanya'da okuma imkânı olabiliyor, ve bunun yanı sıra Türkiye'de üniversite okurken Almanya'da bir üniversiteye de Yatay Geçiş yapılabilir. Bahsettiğim konuları araştırabilirsiniz.
Elbette birtakım başvuru şartları vardır ama ücretsiz okuma şansınız yüksek diye düşünüyorum. Bu konuları biraz daha fazla araştırabilirsiniz, ve varsa çevrenize de danışmanızı önerebilirim.
Elbette birtakım başvuru şartları vardır ama ücretsiz okuma şansınız yüksek diye düşünüyorum. Bu konuları biraz daha fazla araştırabilirsiniz, ve varsa çevrenize de danışmanızı önerebilirim.Eki Görüntüle 2257168