yasin411 Kilopat Katılım 13 Mayıs 2017 Mesajlar 605 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar mühendisi öğrencisi 2 Kasım 2018 #1 Merhaba bu sene istediğim puan gelmediği için 1 sene hazırlanmaya karar verdim. Şimdi okulda kaydım gözükmesi vb. gerekiyor mu ? Ösym'de kaydım var. Lütfen yardımcı olun.
Merhaba bu sene istediğim puan gelmediği için 1 sene hazırlanmaya karar verdim. Şimdi okulda kaydım gözükmesi vb. gerekiyor mu ? Ösym'de kaydım var. Lütfen yardımcı olun.
Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.873 Makaleler 9 Çözümler 49 2 Kasım 2018 #2 Okulda kayıtlık bir durum yok. MEB tarafından ÖSYM'ye lise mezunu olduğun bildirilir. Lise mezunu herkes bu sınava girebiliyor zaten. Bir problem yok.
Okulda kayıtlık bir durum yok. MEB tarafından ÖSYM'ye lise mezunu olduğun bildirilir. Lise mezunu herkes bu sınava girebiliyor zaten. Bir problem yok.
epochN Kilopat Katılım 18 Eylül 2018 Mesajlar 805 Çözümler 3 2 Kasım 2018 #3 Mezuna kaldığında diplomanı alman yeterli. Başka herhangi bir kayıt vesaire gerekmiyor. Sınav başvuru tarihlerini unutma geçmesin yeter.
Mezuna kaldığında diplomanı alman yeterli. Başka herhangi bir kayıt vesaire gerekmiyor. Sınav başvuru tarihlerini unutma geçmesin yeter.
Halil1905 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2016 Mesajlar 5.804 Makaleler 9 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2018 #4 Mert dedi: Okulda kayıtlık bir durum yok. MEB tarafından ÖSYM'ye lise mezunu olduğun bildirilir. Lise mezunu herkes bu sınava girebiliyor zaten. Bir problem yok. Genişletmek için tıkla... Peki ÖSYM'deki bilgilerimizi güncellemek mi lazım yoksa otomatikman oluyor mu ? Birde mezuna kalanların okul puanları bir sonraki sınava ekleniyor mu?
Mert dedi: Okulda kayıtlık bir durum yok. MEB tarafından ÖSYM'ye lise mezunu olduğun bildirilir. Lise mezunu herkes bu sınava girebiliyor zaten. Bir problem yok. Genişletmek için tıkla... Peki ÖSYM'deki bilgilerimizi güncellemek mi lazım yoksa otomatikman oluyor mu ? Birde mezuna kalanların okul puanları bir sonraki sınava ekleniyor mu?
Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.873 Makaleler 9 Çözümler 49 2 Kasım 2018 #5 Halil1905 dedi: Peki ÖSYM'deki bilgilerimizi güncellemek mi lazım yoksa otomatikman oluyor mu ? Birde mezuna kalanların okul puanları bir sonraki sınava ekleniyor mu? Genişletmek için tıkla... Bir üniversiteye yerleşmediysen puanın aynen devam eder. Bilgilerini zaten ÖSYM kendisi günceller.
Halil1905 dedi: Peki ÖSYM'deki bilgilerimizi güncellemek mi lazım yoksa otomatikman oluyor mu ? Birde mezuna kalanların okul puanları bir sonraki sınava ekleniyor mu? Genişletmek için tıkla... Bir üniversiteye yerleşmediysen puanın aynen devam eder. Bilgilerini zaten ÖSYM kendisi günceller.
W wowgenerals Megapat Katılım 24 Temmuz 2016 Mesajlar 155 27 Kasım 2018 #6 Merhabalar, mezuna kalınca MEB tarafından ÖSYM'ye bildirildiği vakit askerliğimiz 1 sene tecil oluyor mu bilgisi olan var mı acaba?
Merhabalar, mezuna kalınca MEB tarafından ÖSYM'ye bildirildiği vakit askerliğimiz 1 sene tecil oluyor mu bilgisi olan var mı acaba?
CravingTR Hectopat Katılım 22 Temmuz 2018 Mesajlar 158 27 Kasım 2018 #7 wowgenerals dedi: Merhabalar, mezuna kalınca MEB tarafından ÖSYM'ye bildirildiği vakit askerliğimiz 1 sene tecil oluyor mu bilgisi olan var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Liseden sonra 3 yıl tecil edilebiliyor diye biliyorum sınavlar için vb. Okul kazanınca da tekrar ya okul yapıyor tecili ya kendin yapıyorsun.
wowgenerals dedi: Merhabalar, mezuna kalınca MEB tarafından ÖSYM'ye bildirildiği vakit askerliğimiz 1 sene tecil oluyor mu bilgisi olan var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Liseden sonra 3 yıl tecil edilebiliyor diye biliyorum sınavlar için vb. Okul kazanınca da tekrar ya okul yapıyor tecili ya kendin yapıyorsun.