Mezuna Kalmak

Sevdiğim işin peşinden koşmayı istiyorum fakat acı bir gerçek var işsizlik. Hayatım üstüne kumar oynamış oluyorum sadece bir üniversite seçimiyle ve bu cidden çok acımasız

Sevdiğim işin peşinden koşmayı istiyorum fakat acı bir gerçek var işsizlik. Hayatım üstüne kumar oynamış oluyorum sadece bir üniversite seçimiyle ve bu cidden çok acımasız
Mühendislikte kendinizi geliştirmediğiniz zaman güzel bir işe girmek hayal. Fakat kendini geliştirmiş CV'si güzel olan bir mühendisi ise şirketler havada kaparlar Tabii ki işsizlik korkusu çok kötü hele ki Türkiye şartlarında. Umarım sizin için hayırlısı olur.

Şu an kafamda bir iki tane plan var. MSÜ olursa sahil güvenlik yapıp işime devam etmek istiyorum ardından gelen üniversite puanına göre Beslenme ve Diyettik bölümünü düşünüyorum. Bu konuşmadan sonra son olarakta bir adet Bilgisayar Mühendisliği yazacağım

Aynen öyle. Kimisi özel sektörde çalışır maaşı belli seviyede olur artmaz. Kimisi kendini geliştirir her yerden aranır, davet edilir maaşı da yüksek olur. Ki bence böyle olması bir yerde iyi oldu. Diplomatik başarılar iş hayatında hiçbir işe yaramayacak.

Evet arkadaslar bu arada sınava basvurdum yani gideceğim. Bazıları demiş bu yılda gir giriyorum zaten. Ve kalmaya karar verdim gibi. Sadece anneme ve babama durumdan bahsedip ikna etmem gerekecek. Bir ton konu eksigim var. Ayrıca kilom fazla MSÜ den mülakat olarak bir şey yapamayacağım. Spora gidiyorum zaten bu yüzden. Zayıflamaya çoktan başladım. Her açıdan gelecek yila kalmam daha mantıklı neden derseniz: Gelecek yila daha çok çalışacağım. Bu yıl neredeyse hic doğru dürüst çalışmadim. Ve Elektrik elektronik veya yazılım istiyorum. Yazılımda kendimi geliştireceğime inanıyorum. Onun dışında gelecek yila kadar düzenli antrenman ile MSÜ ye de hazır hale geleceğim. Nede olsa önümde 1 sene var. Bende her ikisinde de kendimi deneyecegim. Öncelikli hedefim iyi bir üniversiteye gitmek. Ama olmazsa MSÜ de deneyecegim.

Hocam merhabalar.

Benim de bazı şeyler sonradan aklıma gelmeye başladı. Matematik konusunda çok eksiğim var. Lise hayatım hep "laylay" geçti. Mail adresimi bırakırsam bir kaç şey danışabilir miyim?

sandro.sony1900@gmail.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…