Mezuna mı kalınmalı?

Kıstığın bu şeyleri "mahrum kaldım" olarak görmemelisin, 1 yıl spora gitmedin ve ömür boyu istediğin mesleği yaptın ya da spora gittin ve istediğin mesleği yapamadın, seçim senin, kaldı ki derse oturmuyorsun yani spora vaktinde var, yanlış anlama sadece bunun kibarcası nasıl söylenir bilmiyorum ama mazaret buluyorsun.

Aslında işler şöyle işliyor tam anlatamadım yazı da siz de yanlış anlamışsınız. Şöyle izah edeyim: Derse oturuyorum. Derse oturmadıgım gün yok. Lakin her gün ayrı bır sacmalık oluyor. Derste uykum geliyor, işim çıkıyor, sabah kalkamıyorum vesaire. Kısacası dersten gercekten kopmadım. Sadece cok fena sendeledim. Süreç böyle ilerlerse olmayacak. Ben aslında yenilgiyi kabul edip buna göre mi davranmam lazım yoksa yenılgıyı kabullenmem mi lazım tarzında sordum. Son kısımda dediğim gibi bir gün basarıcamı hıssedıyorum ve ilerliyorum ama yarın olmuyor. Periyot böyle ilerlerken ne tam dersten kopabliyosun(yenilgiyi kabullenmek) ne de baska seylere kayabılıyosun. Maddi olarak da sıkıntımız var. Bir gün mezuna bırakacağım dıyıp spora dönersem yarın bırakamam. Yani ben bir şeylere baslarken kesın ve net baslarım hemen hüküm vermem. Hemen pes etseydım 2 ay öncesinden bırakırdım. Ama cabalıyorum. Biraz fazla tekrarladım ama cabaladıkca da bu bahsettiğim periyota tekrar giriyorum. Aklımda şu an olan şu: Elimden geldiğince çalışacağım cunku sımdı hep bırakırsam bıdakı seneye yüküm yine olur(mezun kalırsam)kısacası her ıhtımalde şu anda ders calısmam gerekiyor.

Mentali toplamadan kazanman imkansız. Mentalini de işin sonunu düşünerek değil sürece odaklanarak toparlayabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…