C caresizlik Centipat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 210 22 Nisan 2025 #1 Toplam 30 gün oldu ve mezuniyete katılmak istemiyorum. O gün yoklama falan olmaz değil mi? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Nisan 2025
Ardatx2 Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 261 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2025 #2 caresizlik dedi: Toplam 30 gün oldu ve mezuniyete katılmak istemiyorum. O gün yoklama falan olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Mezuniyet günü büyük ihtimalle e-Okul kapandıktan sonradır yoklama alınsa bile işlenmez.
caresizlik dedi: Toplam 30 gün oldu ve mezuniyete katılmak istemiyorum. O gün yoklama falan olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Mezuniyet günü büyük ihtimalle e-Okul kapandıktan sonradır yoklama alınsa bile işlenmez.
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 7.981 Makaleler 4 Çözümler 20 22 Nisan 2025 #3 caresizlik dedi: Toplam 30 gün oldu ve mezuniyete katılmak istemiyorum. O gün yoklama falan olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Sistem genelde 1-2 gün önceden kapanmış hale geliyor.
caresizlik dedi: Toplam 30 gün oldu ve mezuniyete katılmak istemiyorum. O gün yoklama falan olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Sistem genelde 1-2 gün önceden kapanmış hale geliyor.
Sefaagook Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 580 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2025 #4 Tabii ki olmaz hocam sistem mezuniyetten önce kapanıyor (eğer çok erken değilse) ama tersi durumda da mezuniyet günü yoklama alınacağını sanmıyorum.
Tabii ki olmaz hocam sistem mezuniyetten önce kapanıyor (eğer çok erken değilse) ama tersi durumda da mezuniyet günü yoklama alınacağını sanmıyorum.
C caresizlik Centipat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 210 22 Nisan 2025 #5 Itechin.g dedi: Sistem genelde 1-2 gün önceden kapanmış hale geliyor. Genişletmek için tıkla... mezuniyet 2 hafta sonra
Itechin.g dedi: Sistem genelde 1-2 gün önceden kapanmış hale geliyor. Genişletmek için tıkla... mezuniyet 2 hafta sonra
Ardatx2 Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 261 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2025 #6 caresizlik dedi: Mezuniyet 2 hafta sonra. Genişletmek için tıkla... Okul kapandıktan 2 hafta sonra mı yoksa bugünden 2 hafta sonra mı?
caresizlik dedi: Mezuniyet 2 hafta sonra. Genişletmek için tıkla... Okul kapandıktan 2 hafta sonra mı yoksa bugünden 2 hafta sonra mı?
C caresizlik Centipat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 210 22 Nisan 2025 #7 Ardatx2 dedi: Okul kapandıktan 2 hafta sonra mı yoksa bugünden 2 hafta sonra mı? Genişletmek için tıkla... Bugünden 2 hafta sonra. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Nisan 2025
Ardatx2 dedi: Okul kapandıktan 2 hafta sonra mı yoksa bugünden 2 hafta sonra mı? Genişletmek için tıkla... Bugünden 2 hafta sonra.
Ardatx2 Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 261 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2025 #8 caresizlik dedi: Bugunden 2 hafta sonra. Genişletmek için tıkla... Biraz erken bir mezuniyet olmuş sanki. Ancak okul idarene bağlı. Sanmıyorum yoklama alacaklarını.
caresizlik dedi: Bugunden 2 hafta sonra. Genişletmek için tıkla... Biraz erken bir mezuniyet olmuş sanki. Ancak okul idarene bağlı. Sanmıyorum yoklama alacaklarını.
C caresizlik Centipat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 210 22 Nisan 2025 #9 Ardatx2 dedi: Biraz erken bir mezuniyet olmuş sanki. Ancak okul idarene bağlı. Sanmıyorum yoklama alacaklarını. Genişletmek için tıkla... tesekkurler umarim yoklama almazlar kep icin katilmazsam bir sey olmaz degil mi? tek gelmeyen ben olacagim galiba
Ardatx2 dedi: Biraz erken bir mezuniyet olmuş sanki. Ancak okul idarene bağlı. Sanmıyorum yoklama alacaklarını. Genişletmek için tıkla... tesekkurler umarim yoklama almazlar kep icin katilmazsam bir sey olmaz degil mi? tek gelmeyen ben olacagim galiba
Ardatx2 Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 261 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2025 #10 caresizlik dedi: Teşekkürler umarim yoklama almazlar kep icin katilmazsam bir şey olmaz degil mi? Tek gelmeyen ben olacagim galiba. Genişletmek için tıkla... Eğer mezuniyet tüm günse bir şey olmaz. Yoklama almazlar.
caresizlik dedi: Teşekkürler umarim yoklama almazlar kep icin katilmazsam bir şey olmaz degil mi? Tek gelmeyen ben olacagim galiba. Genişletmek için tıkla... Eğer mezuniyet tüm günse bir şey olmaz. Yoklama almazlar.