Regista Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 202 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2025 #1 Arkadaşlar ön lisans sağlık bölümünden bu ay sonu mezun oluyorum. ÖSYM'de tercih sayfası açılıyor tercih yapabilir miyim?
Arkadaşlar ön lisans sağlık bölümünden bu ay sonu mezun oluyorum. ÖSYM'de tercih sayfası açılıyor tercih yapabilir miyim?
O osmannr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 2.623 Çözümler 2 3 Mayıs 2025 #2 Basvuru tamamlamada hata verecektir. Diye biliyorum ben bayağı oldu hatirlamiyorum ama en son öyleydi. Bir dene kabul ederse yap.
Basvuru tamamlamada hata verecektir. Diye biliyorum ben bayağı oldu hatirlamiyorum ama en son öyleydi. Bir dene kabul ederse yap.
Regista Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 202 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2025 #3 osmannr dedi: Basvuru tamamlamada hata verecektir. Diye biliyorum ben bayağı oldu hatirlamiyorum ama en son öyleydi. Bir dene kabul ederse yap. Genişletmek için tıkla... Hocam tercihlerin açıklanması ne kadar sürüyor?
osmannr dedi: Basvuru tamamlamada hata verecektir. Diye biliyorum ben bayağı oldu hatirlamiyorum ama en son öyleydi. Bir dene kabul ederse yap. Genişletmek için tıkla... Hocam tercihlerin açıklanması ne kadar sürüyor?
O osmannr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 2.623 Çözümler 2 3 Mayıs 2025 #4 Regista dedi: Hocam tercihlerin açıklanması ne kadar sürüyor? Genişletmek için tıkla... Inan hatirlamiyorum. Ama 1 ay civari diye biliyorum. Senin branş ne KPSS puanin nedir?
Regista dedi: Hocam tercihlerin açıklanması ne kadar sürüyor? Genişletmek için tıkla... Inan hatirlamiyorum. Ama 1 ay civari diye biliyorum. Senin branş ne KPSS puanin nedir?