Mezunlar AYT'ye ne zaman başlar?

Sayısalım ve mezunum. Şu anda TYT konularına çalışıyorum ve büyük ihtimalle 1-2 aya en azından konular biter ve daha seri soru çözümüne başlarım. Bir de konular biraz daha bağımsız olduğu için TYT'ye ek olarak AYT biyo-kimya konularına çalışıyorum. Diğer matematik gibi derslere hangi ay geçilmeli?

Hangi ay geçilmeli diye bişey yok hocam. Tyt ile bağlantılı olduğu için bir an önce konulara hakim olup ayt başlayın.

Hocam daha çok genelde ne zaman AYT'ye başlanıyor merak etmiştim. Tabiki ben en kısa zamanda AYT'ye başlayacağım.
Tyt kaç net yapıyorsunuz? Genelde Tyt ye bağlı uzayabilir. Tyt durumunuzu söylerseniz yardımcı olurum.

24 YKS'de 60 net civarı yapmıştım şu an konu kapatmaya çalışıyorum, daha hiç TYT denemesi çözmedim.

TYT fen konularını hızlıca bitirip ardından bir matematik kitabı bitirdikten sonra. AYT matematik ile beraber başlayın en geç Kasım'ın sonunda TYT'yi hallettikten sonra AYT'ye genel olarak başlayın. TYT de branş denemeleriyle götürürsün.

Hocam sizce şuan ki durumum iyimi? Veterinerlik istiyorum ve 50-200 bin arasında bir sıralama yapsam yetiyor. Sizce böyle gidersem başarır mıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…