U unknownpeople3 Centipat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 469 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer İstanbul 2 Haziran 2021 #11 Ali Pınar dedi: Siparis iptal olacak gibi geliyor ama kardesime aldim bakalim. 60 TL'ye imkansiz gibi. Son durumu bildiririm. 5 dk once aldim kargo ucretsiz HB'de. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Bilgilendirdiğiniz için.
Ali Pınar dedi: Siparis iptal olacak gibi geliyor ama kardesime aldim bakalim. 60 TL'ye imkansiz gibi. Son durumu bildiririm. 5 dk once aldim kargo ucretsiz HB'de. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Bilgilendirdiğiniz için.
3 378344 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.352 Makaleler 1 Çözümler 21 2 Haziran 2021 #12 Ben de sipariş verdim. Umarım iptal etmezler. Son düzenleme: 2 Haziran 2021
U unknownpeople3 Centipat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 469 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer İstanbul 2 Haziran 2021 #13 Alma hayalleri kuruyordum fakat kartta para kalmamış. Üzdü beni...
F Ferhat3754 Picopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #14 378344 dedi: Ben de sipariş verdim. Umarım iptal etmezler. Genişletmek için tıkla... Benim yarın geliyor kargo dağıtımda eğer bir sıkıntısı olursa yazarım. Ferhat3754 dedi: Benim yarın geliyor kargo dağıtımda eğer bir sıkıntısı olursa yazarım. Genişletmek için tıkla... Aldım ve geldi ne mekanik geldi ne aynı klavye mebrane garip bir şey geldi iade edeceğim kazık yedik. Son düzenleme: 8 Haziran 2021
378344 dedi: Ben de sipariş verdim. Umarım iptal etmezler. Genişletmek için tıkla... Benim yarın geliyor kargo dağıtımda eğer bir sıkıntısı olursa yazarım. Ferhat3754 dedi: Benim yarın geliyor kargo dağıtımda eğer bir sıkıntısı olursa yazarım. Genişletmek için tıkla... Aldım ve geldi ne mekanik geldi ne aynı klavye mebrane garip bir şey geldi iade edeceğim kazık yedik.
E Emprialyx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 1.010 Çözümler 2 8 Haziran 2021 #15 Ferhat3754 dedi: Benim yarın geliyor kargo dağıtımda eğer bir sıkıntısı olursa yazarım. Aldım ve geldi ne mekanik geldi ne aynı klavye mebrane garip bir şey geldi iade edeceğim kazık yedik. Genişletmek için tıkla... Fotoğrafı atabilme şansınız var mı?
Ferhat3754 dedi: Benim yarın geliyor kargo dağıtımda eğer bir sıkıntısı olursa yazarım. Aldım ve geldi ne mekanik geldi ne aynı klavye mebrane garip bir şey geldi iade edeceğim kazık yedik. Genişletmek için tıkla... Fotoğrafı atabilme şansınız var mı?
F Ferhat3754 Picopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #16 Emprialyx dedi: Fotoğrafı atabilme şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Klavye bu kargosu biraz yıpranmıştı kablo örgülü değil düz plastik ince bir şey. Dosya Ekleri IMG_20210608_115037.jpg 191,7 KB · Görüntüleme: 94
Emprialyx dedi: Fotoğrafı atabilme şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Klavye bu kargosu biraz yıpranmıştı kablo örgülü değil düz plastik ince bir şey.
E Emprialyx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 1.010 Çözümler 2 8 Haziran 2021 #17 Ferhat3754 dedi: Klavye bu kargosu biraz yıpranmıştı kablo örgülü değil düz plastik ince bir şey. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Benimki hala dağıtımda ama banada ne geleceği belli oldu.İade ile uğraşacağız bide.
Ferhat3754 dedi: Klavye bu kargosu biraz yıpranmıştı kablo örgülü değil düz plastik ince bir şey. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Benimki hala dağıtımda ama banada ne geleceği belli oldu.İade ile uğraşacağız bide.
GTX 1050 Picopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #18 Ferhat3754 dedi: Klavye bu kargosu biraz yıpranmıştı kablo örgülü değil düz plastik ince bir şey. Genişletmek için tıkla... Hocam klavye yanlış. Edit: Yazdığınız önceki yazıyı görmedim pardon.
Ferhat3754 dedi: Klavye bu kargosu biraz yıpranmıştı kablo örgülü değil düz plastik ince bir şey. Genişletmek için tıkla... Hocam klavye yanlış. Edit: Yazdığınız önceki yazıyı görmedim pardon.
F Ferhat3754 Picopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #19 Emprialyx dedi: Anladım hocam. Benimki hala dağıtımda ama bana da ne geleceği belli oldu. İade ile uğraşacağız bir de. Genişletmek için tıkla... Klavye Product'un farklı model arkasında yazıyormuş fakat sonuç olarak ne mekanik ne aynı klavye + olarak üstü metal değil plastik gibi bir şey boyanmış ışıkları cazip etmedi yarın iade edeceğim.
Emprialyx dedi: Anladım hocam. Benimki hala dağıtımda ama bana da ne geleceği belli oldu. İade ile uğraşacağız bir de. Genişletmek için tıkla... Klavye Product'un farklı model arkasında yazıyormuş fakat sonuç olarak ne mekanik ne aynı klavye + olarak üstü metal değil plastik gibi bir şey boyanmış ışıkları cazip etmedi yarın iade edeceğim.