hile kodlayan hacker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.923 Makaleler 2 Çözümler 9 3 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar alan büyük bir kesim var. Kaç kişinin eline ulaştı. Veya birisinin eline ulaştı mı? Şahsen bulunduğum şehir kargo süreci pek hızlı değil. 1 hafta gibi bir sürede gelecek gibi gözüküyor.
Arkadaşlar alan büyük bir kesim var. Kaç kişinin eline ulaştı. Veya birisinin eline ulaştı mı? Şahsen bulunduğum şehir kargo süreci pek hızlı değil. 1 hafta gibi bir sürede gelecek gibi gözüküyor.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.333 Makaleler 42 Çözümler 276 3 Haziran 2021 #2 Hazırlanıyor ve iptal etme aşamasında kalmış çoğu kişi.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.375 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 3 Haziran 2021 #3 Satıcıya birkaç kişi ulaşmıştı, satıcı fiyatta hata olduğunu ve iptal edileceğini söylemişti. Ben de sipariş verdim, büyük ihtimalle iptal olacak.
Satıcıya birkaç kişi ulaşmıştı, satıcı fiyatta hata olduğunu ve iptal edileceğini söylemişti. Ben de sipariş verdim, büyük ihtimalle iptal olacak.
hile kodlayan hacker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.923 Makaleler 2 Çözümler 9 3 Haziran 2021 #4 Lee Yubin dedi: Satıcıya birkaç kişi ulaşmıştı, satıcı fiyatta hata olduğunu ve iptal edileceğini söylemişti. Ben de sipariş verdim, büyük ihtimalle iptal olacak. Genişletmek için tıkla... Umarım olmaz.
Lee Yubin dedi: Satıcıya birkaç kişi ulaşmıştı, satıcı fiyatta hata olduğunu ve iptal edileceğini söylemişti. Ben de sipariş verdim, büyük ihtimalle iptal olacak. Genişletmek için tıkla... Umarım olmaz.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.375 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 4 Haziran 2021 #5 Benimki kargoya verilmiş.
I ibrahimz Hectopat Katılım 16 Temmuz 2018 Mesajlar 522 Çözümler 1 4 Haziran 2021 #6 Lee Yubin dedi: Benimki kargoya verilmiş. Genişletmek için tıkla... Gerçekten mi?
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.375 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 4 Haziran 2021 #7 ibrahimz dedi: Gerçekten mi? Genişletmek için tıkla... Evet, sadece benim değil birkaç kişinin daha kargoya verilmiş.
ibrahimz dedi: Gerçekten mi? Genişletmek için tıkla... Evet, sadece benim değil birkaç kişinin daha kargoya verilmiş.
hile kodlayan hacker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.923 Makaleler 2 Çözümler 9 4 Haziran 2021 #8 Lee Yubin dedi: Benimki kargoya verilmiş. Genişletmek için tıkla... İşte feraset işte mertlik... Hocam adamın dibisiniz çok ama çok mutlu oldum. Umarım gönderilir.
Lee Yubin dedi: Benimki kargoya verilmiş. Genişletmek için tıkla... İşte feraset işte mertlik... Hocam adamın dibisiniz çok ama çok mutlu oldum. Umarım gönderilir.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.375 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 4 Haziran 2021 #9 Ama birkaç kişinin de iptal edilmiş, sizde durum ne?
hile kodlayan hacker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.923 Makaleler 2 Çözümler 9 4 Haziran 2021 #10 Lee Yubin dedi: Ama birkaç kişinin de iptal edilmiş, sizde durum ne? Genişletmek için tıkla... Soruyorum hocam şimdi.
Lee Yubin dedi: Ama birkaç kişinin de iptal edilmiş, sizde durum ne? Genişletmek için tıkla... Soruyorum hocam şimdi.