MF Product Strike 0196 Kablolu Mekanik Hisli Gaming Klavye Siyah ürünü için aradığın avantajlı en uygun fiyatı ve dikkat çeken özellikleri Monofiyat tan satın al!
www.monofiyat.com
Xbox One S'ime bağlayıp Warzone oynayacağım fiyatı bayağı uygun. Hem RGB'li hem de mekanik hisli bir klavye. Yorumlarında fiyatına göre bayağı iyi olduğu söyleniyor. Öğrenciyim harçlığımı biriktirerek alacağım. Sizce bu fiyata alınır mı?
MF Product Strike 0196 Kablolu Mekanik Hisli Gaming Klavye Siyah ürünü için aradığın avantajlı en uygun fiyatı ve dikkat çeken özellikleri Monofiyat tan satın al!
www.monofiyat.com
Xbox One S'ime bağlayıp Warzone oynayacağım fiyatı bayağı uygun
Hem RGB'li hem de mekanik hisli bir klavye
Yorumlarında fiyatına göre bayağı iyi olduğu söyleniyor
Öğrenciyim harçlığımı biriktirerek alacağım
Sizce bu fiyata alınır mı?
Öncelikle o klavye mekanik hisli değil hocam. Monofiyatı hiç duymadım. Ancak bu bütçede iyi olacağını da sanmıyorum. En fazla 3 ay dayanır gibi. Mümkünse bunu alın
Öncelikle o klavye mekanik hisli değil hocam. Monofiyatı hiç duymadım. Ancak bu bütçede iyi olacağını da sanmıyorum. En fazla 3 ay dayanır gibi. Mümkünse bunu alın
Dediğim gibi fazla butcem yok Warzone için alacağım çok fazla kullanmayacağım sadece konsolda kullanacağım yorumlarda iyi diyorlar ürün için çok buyuk olmasınıda istemiyorum zaten. Attığınız alternatife bakacağım benim için küçük olması ve idare edebilecek bir ürün olması. Önerileriniz için teşekkürler