MF product Strike 0625 vs Gamenote KB866l

Slitch

Femtopat
Daha fazla  
Dostlar kendime 2 klavye buldum aradaki farklar nedir?
(Kalite, tuş ömrü, vb)
N11'den Gamenote KB866l kablolu RGB oyuncu klavye seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Kardeşim eğer MF Product 0625 aldıysan durumunu söyleyebilir misin? ben de MF Product 0625 sipariş ettim dün , gelince incelerim. Bana çok şaşırtıcı geldi mekanik olmasa da &60 bir klavyenin bu kadar ucuz olması. "Kesin bir şey çıkacak" diye düşünüyorum .

Klavye elime ulaştı. Öncelikle fiyatına göre çok iyi. Klavye orta durum klavyesi. Ama normalde bunun gibi klavyeler en az 300 olurken bunun fiyatı sebebiyle iyi diyorum. Yazı yazması tuş yüksekliği nedeniyle zor ayrıca tuşları çok oynak. Sallanıyor gibi. Tuşlar aralarındaki boşluk biraz fazla olmuş ve mekanik hisli olmasa alçak membran olsa çok daha güzel olurmuş. Klavyede yazı yazarken elinizin başka tuşlara basma olasılığı çok yüksek ayrıca klavye ve tuşları çok hafif ve hassas. Klavye Türkçe'ye göre tasarlanmamış. Türkçe karakterler yok. Ayakçıkları olmasından ve %80 bir klavye olmasından i kablosunun örgü olmasından ve ücretini baz alarak bir puanlama yaparsak 180 tl lik bir klavyeye göre 10 üzerinden 8 verebilirim ama bunun sebebi de 180 tl ye klavye olmaması. Ama genel bir puan verecek olursan 10 üzerinden 3-4 verebilirim. Bu arada bütçeniz bu civarlardaysa net almanız gereken bir ürün bence. Çok ucuz..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…