MFG İçin RTX 5070 Ti alınır mı?

Teşekkürler sağ olun. 3080 Ti 5070 ile aynı seviyede bir kart arada ki saf güç farkı bu. Bilgi birikimim olmadığı tek konu Frame Gen.
Ben arkadaşıma 2.el Rtx3080Ti aldırdım. Kendim rtx4070S kullanıyorum. Rdr2 de Arkadaşımın Rtx3080Ti ile 4K da aldığı fps yi ben 2k da alamıyorum. Rtx3080Ti saf güç olarak çok güçlü bir kart.

Ben şahsen yeni kart alacak olsam, sıfır 5070Ti ye vereceğim para ile temiz 2. El 4080S alırdım.

İlla sıfır kart alacağım diyorsanız bekleyin. Amd rx9080xt yi çıkaracak 32Gb . Bir de uygun fiyata çıkarsa Nvidia üzerinde Sağlam fiyat baskısı yaratır.

Ben arkadaşıma 2.el Rtx3080Ti aldırdım. Kendim rtx4070S kullanıyorum. Rdr2 de Arkadaşımın Rtx3080Ti ile 4K da aldığı fps yi ben 2k da alamıyorum. Rtx3080Ti saf güç olarak çok güçlü bir kart.
Bir terslik olmalı, 4070S oyun için her anlamda 3080 Ti'dan iyi bir kart. Fark az olsa da.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
İlla sıfır kart alacağım diyorsanız bekleyin. Amd rx9080xt yi çıkaracak 32Gb . Bir de uygun fiyata çıkarsa Nvidia üzerinde Sağlam fiyat baskısı yaratır.
Normalde AMD, Nvidia ile üst seviyede rekabet etmeyeceğini söylemişti ve buna güvenerek AMD'ye hiç bakmadan 5080 aldım. 9070 XT başarısı onları gaza getirmiş olacak ki henüz söylenti seviyesinde de olsa 9080 XT ve 9090 XT gelirse AMD'nin son yıllardaki en büyük atılımı olacak. Bir yandan iyi bir iş çıkarmalarını istesem de ilk defa üst seviye GPU almışken beni pişman edecek kadar iyi ürün çıkartmaları da korkutuyor. Yanlış bir yatırım yapmış olacağım çünkü.

9000 serisi pek pişmanlık yaratmaz ama sonraki seride Udna'ya geçiş ile AMD çok büyük atılım yapacak.

9000 serisi pek pişmanlık yaratmaz ama sonraki seride Udna'ya geçiş ile AMD çok büyük atılım yapacak.
UDNA mimarisindeki atılım daha çok profesyonel kullanımı hedefliyor, CUDA teknolojisine rakip. Bu nesilde düşünsene 5090'dan %10-15 daha az performans veren 9090 XT çıkarsalar 1400$ MSRP ile sektör yerinden oynar resmen.

3080 Ti da karar kıldım. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…