Haysınbörg Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 192 Çözümler 1 5 Mart 2023 #1 Amazon.com.tr Normalde bunu alacaktım ama Apple MFi sorgudan sorgu yapınca çıkmıyor. Bu fiyat civarlarında alabilirim en iyi mfi kablo hangisidir?
Amazon.com.tr Normalde bunu alacaktım ama Apple MFi sorgudan sorgu yapınca çıkmıyor. Bu fiyat civarlarında alabilirim en iyi mfi kablo hangisidir?
Lukass Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 597 Çözümler 9 Yer İzmit 5 Mart 2023 #2 mfi olması gerekli mi? baseus ürünlerinin gerçekten kaliteli olduğunu düşünüyorum.
Haysınbörg Hectopat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 192 Çözümler 1 6 Mart 2023 #3 Lukass dedi: Mfi olması gerekli mi? Baseus ürünlerinin gerçekten kaliteli olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Telefonun pil sağlığı zarar görmesin ve kablonun belli bir süre sonra kullandım dışı olmasını istemiyorum.
Lukass dedi: Mfi olması gerekli mi? Baseus ürünlerinin gerçekten kaliteli olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Telefonun pil sağlığı zarar görmesin ve kablonun belli bir süre sonra kullandım dışı olmasını istemiyorum.
omrksr Megapat Katılım 6 Temmuz 2016 Mesajlar 283 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2023 #4 Belkin markasından şaşmayın derim. Muhteşem kaliteli hatta iddia ediyorum Apple kendi kablosundan bile kaliteli oluyorlar. Zaten MFi lisansının yanında Belkin apple ile ortak ürün bile çıkarıyor.
Belkin markasından şaşmayın derim. Muhteşem kaliteli hatta iddia ediyorum Apple kendi kablosundan bile kaliteli oluyorlar. Zaten MFi lisansının yanında Belkin apple ile ortak ürün bile çıkarıyor.