Ryuzuka
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar bir küçük problemim daha var. BIOS güncellemek istiyorum lakin MFlash'ı açtığımda güncelleme dosyası içerisinde gözükmüyor. Technopat'ın videosunu izlediğimde hız aşırtmayı kapatın denmiş fakat otomatik olarak işlemcim kendi kendisine hız aşırtma yapmış bulunuyor. Şuan aldığım değer 4.400 Ghz ama işlemci özelliklerinde 4 Ghz olduğu yazıyor internetten baktığımda. Bu sebeple mi dosya gözükmüyor? Eğer bu sebeptense otomatik hız aşırtmayı nasıl kapatırım?
Bir diğer olasılık ise MSI'ın sitesinde ''Bu konumdan (Live Update üzerinden değil) BIOS dosyası indiren kullanıcıların, BIOS güncellemesi yaparken indirilen sıkıştırılmış dosyadaki flash utility yazılımını kullanmaları gerekir. BIOS güncellemesi sırasında oluşabilecek hatalardan kaçınmak için bu yazılımın eski versiyonlarını ya da MSI tarafından sunulmayan yazılımları kullanmamanız tavsiye edilir.'' gibi bir yazı var. Bunu tam olarak anlayamadım. Güncelleme dosyasını görmeme sebebi bu olabilir mi?
Bir diğer olasılık ise MSI'ın sitesinde ''Bu konumdan (Live Update üzerinden değil) BIOS dosyası indiren kullanıcıların, BIOS güncellemesi yaparken indirilen sıkıştırılmış dosyadaki flash utility yazılımını kullanmaları gerekir. BIOS güncellemesi sırasında oluşabilecek hatalardan kaçınmak için bu yazılımın eski versiyonlarını ya da MSI tarafından sunulmayan yazılımları kullanmamanız tavsiye edilir.'' gibi bir yazı var. Bunu tam olarak anlayamadım. Güncelleme dosyasını görmeme sebebi bu olabilir mi?
Son düzenleyen: Moderatör: