harsh43 Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #1 Güncelleştirmeleri indire bastım ve bu ekranda kaldı ne kadar indirdiğini nereden görebilirim ve şu anda iniyor mu? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 3,8 MB · Görüntüleme: 67
Güncelleştirmeleri indire bastım ve bu ekranda kaldı ne kadar indirdiğini nereden görebilirim ve şu anda iniyor mu?
The Human Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #2 Bende aynı problemi yaşıyorum şu an SSD'den yer azalıyor ama inip inmediğini bilmiyorum. Problemi çözdünüz mü? Artı 0 Eksi
Bende aynı problemi yaşıyorum şu an SSD'den yer azalıyor ama inip inmediğini bilmiyorum. Problemi çözdünüz mü?
KS KS harsh43 Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #3 The Human dedi: Bende aynı problemi yaşıyorum şu an SSD'den yer azalıyor ama inip inmediğini bilmiyorum. Problemi çözdünüz mü? Genişletmek için tıkla... İptal ettim hocam indirmeyi anlayamadım inip inmediğini başka oyun yükledim bende. Artı 0 Eksi
The Human dedi: Bende aynı problemi yaşıyorum şu an SSD'den yer azalıyor ama inip inmediğini bilmiyorum. Problemi çözdünüz mü? Genişletmek için tıkla... İptal ettim hocam indirmeyi anlayamadım inip inmediğini başka oyun yükledim bende.