MFS vs MFS X: Steam Edition

Asayiş Berkemal

Hectopat
Daha fazla  
Microsoft Flight Simulator malum 350 TL'den başlıyor, almam pek mümkün değil ama Steam'de Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition 39 TL. Güzelse alacağım ama bunları farkı nedir? Çünkü 10 katı fiyat var. Nedir bu fark? Yani bu 39 TL'lik alınır mı?

Dostum o oyun 2006 yapım. 350 TL olan daha yeni çıktı neredeyse. :D
Ama grafikleri benziyodu sanki fark edemedim 2006 çok eski alınmaz uygun fiyata başka uçak simulasyonu varmi yada bedava güzel
Dostum o oyun 2006 yapım. 350 TL olan daha yeni çıktı neredeyse. :D
Yalnız 2006 dediğin oyun 2014 aralık 18 de çıkmış yani 2015 diyebiliriz 2015 de çıkan bi oyun için fiyatı uygun 2006 değil

Ama grafikleri benziyodu sanki fark edemedim 2006 çok eski alınmaz uygun fiyata başka uçak simulasyonu varmi yada bedava güzel
Bence arkadaşın dediği gibi XBOX Gamepass alın. Çünkü bu tarz oyunları main oyun olarak habire oynamazsınız (Genelde öyle oluyor.) Hem Gamepass'te FH4, SoT gibi oyunlarda beraberinde geliyor. Yani kısaca Gamepass mantıklı fakat seçim sizin. Ben başka uçak simülatör oyunu bilmiyorum.
Bence arkadaşın dediği gibi XBOX Gamepass alın. Çünkü bu tarz oyunları main oyun olarak habire oynamazsınız (Genelde öyle oluyor.) Hem Gamepass'te FH4, SoT gibi oyunlarda beraberinde geliyor. Yani kısaca Gamepass mantıklı fakat seçim sizin. Ben başka uçak simülatör oyunu bilmiyorum.
O oyun türüne pek hakim değilim. Steam'da çıkış tarihi 16 Ekim 2006 olarak gözüküyor. Büyük ihtimalle Steam'a geliş zamanı 2015 senesidir.

O oyun türüne pek hakim değilim. Steam'da çıkış tarihi 16 Ekim 2006 olarak gözüküyor. Büyük ihtimalle Steam'a geliş zamanı 2015 senesidir.
Olabilir evet xbox game pass e göz atıcam

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı