EVOPRTION Kilopat Katılım 12 Aralık 2017 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #1 MFY den parfüm almayı düşünüyorum kalıcılık/performans bakımından önerilerinizi bekliyorum.
Abdullah7 Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.937 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus TUF A15-7535hs-RTX4050 Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #2 Creed aventusun muadili varsa ona bakabilirsin. Ben de buradan almayı dusunuyorum takip edeyim konuyu.
Creed aventusun muadili varsa ona bakabilirsin. Ben de buradan almayı dusunuyorum takip edeyim konuyu.
1.4T MultiAir Picopat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 298 7 Eylül 2024 #3 Le Male Elixir, Sauvage Elixir. PDM Layton'u koklamıştım. Evdeki Layton'a bayağı yakın kokuyordu yani. Şaşırtmıştı ama uzun süreli koklamadığım için MFY'nin Layton performansını bilmiyorum. Koku iyiydi.
Le Male Elixir, Sauvage Elixir. PDM Layton'u koklamıştım. Evdeki Layton'a bayağı yakın kokuyordu yani. Şaşırtmıştı ama uzun süreli koklamadığım için MFY'nin Layton performansını bilmiyorum. Koku iyiydi.