Mfy vs Alberto Sego parfüm

Ahmett000

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, iyi günler. 2 adet muadil parfüm alacağım ama Alberto Sego ve mfy parfüm arasında kaldım. Mfy parfüme kalıcı Alberto Sego'ya kokusu çok benzer diyorlar sizin önerdiğiniz başka muadil marka var mı?

1 - Mfy parfüm şişe başına 2 adet tester yolluyor o testerları not kısmında biz mi seçiyoruz hangi parfüm olacağını, yoksa rastgele mi?
2 - Daha önce mfy parfümden parfüm aldınız mı, memnun kaldınız mı? (özellikle erkek)
3 - Ben ysl y EDP ve lv imagination almayı düşünüyorum. (ysl y EDP kesin gibi ama diğeri kararsız, öneriniz var mı önümüzdeki günlerde kullanmaya uygun ya da birini fresh birini odunsu/masculen falan mı almalıyım?)
4 - Öğrenciyim, önereceğini marka/parfüm çok pahalı olmaz ise sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mfy en iyi ysl y yapan marka olabilir. Benzerliği gayet iyi. Yanındaki 2 testerı da siz not kısmına yazıyorsunuz ona göre gönderiyor.

Peki 2. parfüm olarak ne önerirsiniz mfyden. İkisini de aynı yerden almak istiyorum. İlginiz için ayrıca teşekkür ederim.

Vallahi ben Mfy'den çok parfüm denemedim ysl y çok iyi. Onun dışında yazlık olarak vibrato ve tygar çok övülüyor bakabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı