edgawm Megapat Katılım 22 Haziran 2014 Mesajlar 497 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2017 #1 Başlıkta belirtiğim monitörden kullanan arkadaşlar. Renk ayarlarınızı paylaşır mısınız ? Ben bir türlü karar veremedim doğru olan renklere.
Başlıkta belirtiğim monitörden kullanan arkadaşlar. Renk ayarlarınızı paylaşır mısınız ? Ben bir türlü karar veremedim doğru olan renklere.
ufukfatih35 Hectopat Katılım 20 Ekim 2014 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2017 #2 Ben bu kadar lanet bir monitör görmedim gözlerimi bozdu. Lanet olsun böyle monitöre satmayı düşünüyorum.
Ben bu kadar lanet bir monitör görmedim gözlerimi bozdu. Lanet olsun böyle monitöre satmayı düşünüyorum.
edgawm Megapat Katılım 22 Haziran 2014 Mesajlar 497 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2017 #3 ufukfatih35 dedi: Ben bu kadar lanet bir monitör görmedim gözlerimi bozdu. Lanet olsun böyle monitöre satmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla...
ufukfatih35 dedi: Ben bu kadar lanet bir monitör görmedim gözlerimi bozdu. Lanet olsun böyle monitöre satmayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla...