MGS 4 PlayStation kafede oynanabilir mi?

Daha fazla  
İyi akşamlar arkadaşlar, ben MGS4'ü oynamak istiyorum. Oyun da sadece PS3'te olduğu için oynamam zor, tek çarem oyuna sahip olan bir PlayStation kafe bulmak. Sizin bildiğiniz, MGS 4 oyunu olan bir PS3 kafe var mı?

emulator için sadece rpcs3 var ve o da çok kötü sinematikten sonra oyun donuyor ve hiçbir şekilde oynayamıyorum,plyaystation now da alamam playstationım da yok.
PS Now kullanmak için PlayStation sahibi olmanız gerekmiyor bildiğim kadarıyla, ayrıca RPCS3 için patch kurabilirsiniz hatta MGS4'e özel rehberler bile var, başka türlü oynamanızın imkanı yok, internet kafe ile olacak iş değil zaten.

PS Now kullanmak için PlayStation sahibi olmanız gerekmiyor bildiğim kadarıyla, ayrıca RPCS3 için patch kurabilirsiniz hatta MGS4'e özel rehberler bile var, başka türlü oynamanızın imkanı yok, internet kafe ile olacak iş değil zaten.
Valla rpcs3 için patch indirmiştim ona rağmen donmuştu,oyun ps now'da varmı diye arattım ama ordan kaldırmışlar.Cevabınız için teşekkürler ,ben yine de internet kafeyle şansımı denicem :d.

Valla rpcs3 için patch indirmiştim ona rağmen donmuştu,oyun ps now'da varmı diye arattım ama ordan kaldırmışlar.Cevabınız için teşekkürler ,ben yine de internet kafeyle şansımı denicem :d.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı