mertpivvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 5.553 Makaleler 4 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #1 Oyunu korsan oynuyorum, oyun Steam'de indirimle 13 lira olmuş ve almaya karar verdim. Korsan sürüm Save dosyaları orijinal oyunda çalışır mı? Oyun exe sürümü: 1.0.7.1 Save dosyaları resim: MGS 5 Save dosyalarım: 287700.rar
Oyunu korsan oynuyorum, oyun Steam'de indirimle 13 lira olmuş ve almaya karar verdim. Korsan sürüm Save dosyaları orijinal oyunda çalışır mı? Oyun exe sürümü: 1.0.7.1 Save dosyaları resim: MGS 5 Save dosyalarım: 287700.rar
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.584 Makaleler 1 Çözümler 70 1 Mayıs 2021 #2 Çalışıyor, ben daha önce aynı işlemi yapmıştım. Birçok oyunda da olmuştu. Artı 1 Eksi
HACIDANİKİNCİEL Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 2.602 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek genç yazılımcı 1 Mayıs 2021 #3 Aynı sürüm olursa kesin çalışır olmazsa da büyük ihtimal çalışır. Aynı platform Save'si olsun yeter örneğin Steam crack - Steam sürümü Save'si olsun. Artı 1 Eksi
Aynı sürüm olursa kesin çalışır olmazsa da büyük ihtimal çalışır. Aynı platform Save'si olsun yeter örneğin Steam crack - Steam sürümü Save'si olsun.
KS KS mertpivvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 5.553 Makaleler 4 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #4 The G.O.A.T dedi: Çalışıyor, ben daha önce aynı işlemi yapmıştım. Birçok oyunda da olmuştu. Genişletmek için tıkla... Modların yazıyı neden sildiğini anlamadım bir sorum olacak, oyunun multiplayer serverları halen aktif mi? Artı 0 Eksi
The G.O.A.T dedi: Çalışıyor, ben daha önce aynı işlemi yapmıştım. Birçok oyunda da olmuştu. Genişletmek için tıkla... Modların yazıyı neden sildiğini anlamadım bir sorum olacak, oyunun multiplayer serverları halen aktif mi?
HACIDANİKİNCİEL Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 2.602 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek genç yazılımcı 1 Mayıs 2021 #5 mertpivvo dedi: Modların yazıyı neden sildiğini anlamadım bir sorum olacak, oyunun multiplayer serverları halen aktif mi? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal hayır varken de pek bir şey yoktu multiplayer beklentin olmasın. Artı 0 Eksi
mertpivvo dedi: Modların yazıyı neden sildiğini anlamadım bir sorum olacak, oyunun multiplayer serverları halen aktif mi? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal hayır varken de pek bir şey yoktu multiplayer beklentin olmasın.
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.584 Makaleler 1 Çözümler 70 1 Mayıs 2021 #6 mertpivvo dedi: Modların yazıyı neden sildiğini anlamadım bir sorum olacak, oyunun multiplayer serverları halen aktif mi? Genişletmek için tıkla... Bir konu içerisinde 2 soru sormak yasak. Ama aktif değil diye biliyorum. Oyun 6 senelik sonuçta. Artı 0 Eksi
mertpivvo dedi: Modların yazıyı neden sildiğini anlamadım bir sorum olacak, oyunun multiplayer serverları halen aktif mi? Genişletmek için tıkla... Bir konu içerisinde 2 soru sormak yasak. Ama aktif değil diye biliyorum. Oyun 6 senelik sonuçta.
KS KS mertpivvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 5.553 Makaleler 4 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #7 The G.O.A.T dedi: Bir konu içerisinde 2 soru sormak yasak. Ama aktif değil diye biliyorum. Oyun 6 senelik sonuçta. Genişletmek için tıkla... Tamamdır cevap için teşekkürler. Artı 0 Eksi
The G.O.A.T dedi: Bir konu içerisinde 2 soru sormak yasak. Ama aktif değil diye biliyorum. Oyun 6 senelik sonuçta. Genişletmek için tıkla... Tamamdır cevap için teşekkürler.
hacsiz seferi Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 1.259 Çözümler 2 Yer Kalradya Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #8 The G.O.A.T dedi: Ama aktif değil diye biliyorum. Oyun 6 senelik sonuçta. Genişletmek için tıkla... 14 senelik CoD 4'ün sunucuları aktif. Artı 0 Eksi
The G.O.A.T dedi: Ama aktif değil diye biliyorum. Oyun 6 senelik sonuçta. Genişletmek için tıkla... 14 senelik CoD 4'ün sunucuları aktif.
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.584 Makaleler 1 Çözümler 70 1 Mayıs 2021 #9 hacsiz seferi dedi: 14 senelik CoD 4'ün sunucuları aktif. Genişletmek için tıkla... Olabilir. Ben sadece fikrimi belirttim. Bazı oyunlar 4 senelik olsa bile kapanıyor. Artı 1 Eksi
hacsiz seferi dedi: 14 senelik CoD 4'ün sunucuları aktif. Genişletmek için tıkla... Olabilir. Ben sadece fikrimi belirttim. Bazı oyunlar 4 senelik olsa bile kapanıyor.
1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 1 Mayıs 2021 #10 MGS5 dışında diğer oyunlarda da çalışıyor kayıt dosyaları. Tabii sürüm aynı olmak zorunda. Artı 0 Eksi