Mahir Koçak Megapat Katılım 14 Ağustos 2016 Mesajlar 526 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2017 #1 Bugün MGS V'e başladım fakat memnun olmadığım önemli bir konu var. Mouse'u yukarı kaydırınca kamera aşağı iniyor aşağı indirince yukarı çıkıyor. Bunu düzeltebileceğim bir ayar var mıdır yoksa oyun böyle mi tasarlandı? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mart 2017
Bugün MGS V'e başladım fakat memnun olmadığım önemli bir konu var. Mouse'u yukarı kaydırınca kamera aşağı iniyor aşağı indirince yukarı çıkıyor. Bunu düzeltebileceğim bir ayar var mıdır yoksa oyun böyle mi tasarlandı?
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 11 Mart 2017 #2 Hiçbir oyun öyle tasarlanmaz. Ayarlardan iyice bakın. Sorun çözülür. Artı 0 Eksi
Tunayy Hectopat Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 214 Çözümler 1 11 Mart 2017 #3 Ayarlarda mouseyi ters çevir diye bir ayar vardır. Onu kapalıya getir. Artı 0 Eksi
KS KS Mahir Koçak Megapat Katılım 14 Ağustos 2016 Mesajlar 526 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2017 #4 Tunayy dedi: Ayarlarda mouseyi ters çevir diye bir ayar vardır. Onu kapalıya getir. Genişletmek için tıkla... Öyle bir ayar olabileceğini ben de düşündüm fakat bulamadım. Artı 0 Eksi
Tunayy dedi: Ayarlarda mouseyi ters çevir diye bir ayar vardır. Onu kapalıya getir. Genişletmek için tıkla... Öyle bir ayar olabileceğini ben de düşündüm fakat bulamadım.
Tunayy Hectopat Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 214 Çözümler 1 11 Mart 2017 #5 Bir de bunu dene. settings > camera options > invert y axis Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Mahir Koçak Megapat Katılım 14 Ağustos 2016 Mesajlar 526 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2017 #6 Tunayy dedi: Bir de bunu dene. settings > camera options > invert y axis Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Düzelti Artı 0 Eksi
Tunayy dedi: Bir de bunu dene. settings > camera options > invert y axis Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Düzelti