E EnesKr Hectopat Katılım 26 Ağustos 2014 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Şubat 2020 #1 Genelde FPS oyunları oynuyorum. 650 TL bütçem var. Sizce hangisini almalıyım? HyperX Cloud Alpha Gaming Kulaklık Red HX-HSCA-RD/AM | Adeks Store www.adeksstore.com SteelSeries Arctis 5 2019 USB 7.1 RGB Oyuncu Kulaklığı - Siyah | Adeks Store www.adeksstore.com Cooler Master MH752 7.1 Pro Oyuncu Kulaklığı - Kulaklık Çantası Hediyeli | Adeks Store Uzun süreli kullanımda daha önce benzeri görülmemiş bir rahatlık ve birinci sınıf kalitede 7.1 surround ses MH752'de. www.adeksstore.com
Genelde FPS oyunları oynuyorum. 650 TL bütçem var. Sizce hangisini almalıyım? HyperX Cloud Alpha Gaming Kulaklık Red HX-HSCA-RD/AM | Adeks Store www.adeksstore.com SteelSeries Arctis 5 2019 USB 7.1 RGB Oyuncu Kulaklığı - Siyah | Adeks Store www.adeksstore.com Cooler Master MH752 7.1 Pro Oyuncu Kulaklığı - Kulaklık Çantası Hediyeli | Adeks Store Uzun süreli kullanımda daha önce benzeri görülmemiş bir rahatlık ve birinci sınıf kalitede 7.1 surround ses MH752'de. www.adeksstore.com
SCN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 3.489 Çözümler 5 Yer Antalya 29 Şubat 2020 #2 MH752 daha iyi. Arctis 5 ise bunların yanına bile yaklaşamaz.
E EnesKr Hectopat Katılım 26 Ağustos 2014 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2020 #3 SCN dedi: MH752 daha iyi. Arctis 5 ise bunların yanına bile yaklaşamaz. Genişletmek için tıkla... Mh752 yankı ve dip ses sorunları yoktur değil mi ? Forum da çok kullanan görmedim.
SCN dedi: MH752 daha iyi. Arctis 5 ise bunların yanına bile yaklaşamaz. Genişletmek için tıkla... Mh752 yankı ve dip ses sorunları yoktur değil mi ? Forum da çok kullanan görmedim.
Cooler Master Türkiye Cooler Master Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Ağustos 2013 Mesajlar 2.943 Makaleler 10 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri cmturkiye@coolermaster.eu Cinsiyet Erkek 2 Mart 2020 #4 EnesKr dedi: Mh752 yankı ve dip ses sorunları yoktur değil mi ? Forum da çok kullanan görmedim. Genişletmek için tıkla... Hayır alanların hiç birinden böyle bir sorun gelmedi. USB soketiniz arızalıdır veya jack girişinizden kaynaklı cızırtı verir onu bilemeyiz.
EnesKr dedi: Mh752 yankı ve dip ses sorunları yoktur değil mi ? Forum da çok kullanan görmedim. Genişletmek için tıkla... Hayır alanların hiç birinden böyle bir sorun gelmedi. USB soketiniz arızalıdır veya jack girişinizden kaynaklı cızırtı verir onu bilemeyiz.
SCN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 3.489 Çözümler 5 Yer Antalya 2 Mart 2020 #5 Cooler Master Türkiye dedi: Hayır alanların hiç birinden böyle bir sorun gelmedi. USB soketiniz arızalıdır veya jack girişinizden kaynaklı cızırtı verir onu bilemeyiz. Genişletmek için tıkla... MH751 Stoklara gelicek mi?
Cooler Master Türkiye dedi: Hayır alanların hiç birinden böyle bir sorun gelmedi. USB soketiniz arızalıdır veya jack girişinizden kaynaklı cızırtı verir onu bilemeyiz. Genişletmek için tıkla... MH751 Stoklara gelicek mi?
E EnesKr Hectopat Katılım 26 Ağustos 2014 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2020 #6 Cooler Master Türkiye dedi: Hayır alanların hiç birinden böyle bir sorun gelmedi. USB soketiniz arızalıdır veya jack girişinizden kaynaklı cızırtı verir onu bilemeyiz. Genişletmek için tıkla... Cevabınız için teşekkürler. Mh752 siparişini verdim.
Cooler Master Türkiye dedi: Hayır alanların hiç birinden böyle bir sorun gelmedi. USB soketiniz arızalıdır veya jack girişinizden kaynaklı cızırtı verir onu bilemeyiz. Genişletmek için tıkla... Cevabınız için teşekkürler. Mh752 siparişini verdim.
adnanvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2018 Mesajlar 1.110 Çözümler 2 2 Mart 2020 #7 SCN dedi: MH751 Stoklara gelicek mi? Genişletmek için tıkla... Ben de merak ediyorum üretimleri devam ediyor mu acaba. Çünkü yeni kulaklıklar çıkardı CM.
SCN dedi: MH751 Stoklara gelicek mi? Genişletmek için tıkla... Ben de merak ediyorum üretimleri devam ediyor mu acaba. Çünkü yeni kulaklıklar çıkardı CM.
Cooler Master Türkiye Cooler Master Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Ağustos 2013 Mesajlar 2.943 Makaleler 10 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri cmturkiye@coolermaster.eu Cinsiyet Erkek 2 Mart 2020 #8 Gelecek.