tahamert123 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Tahiti Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar, bütçem maksimum 1000 TL. Anakartım ASUS STRIX Z270F GAMING MH752 modeli. Alınır mı sizce, yoksa başka tavsiyeleriniz var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2021
Arkadaşlar, bütçem maksimum 1000 TL. Anakartım ASUS STRIX Z270F GAMING MH752 modeli. Alınır mı sizce, yoksa başka tavsiyeleriniz var mı?
Dark Lord of the Sith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 6.391 Makaleler 5 Çözümler 10 Yer Fortress Vader 2 Nisan 2021 #3 Alınır, kullanıyorum ve memnunum.
tahamert123 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Tahiti Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #4 FsneSuyu dedi: İşlemciniz nedir? Genişletmek için tıkla... İşlemci ne alaka anlayamadım ama Intel'i 7700k. Dark Lord of the Sith dedi: Alınır, kullanıyorum ve memnunum. Genişletmek için tıkla... @Dark Lord of the Sith Hocam rahat mı? Bir de ses kalitesi nasıl hikayeli oyunlar ağırlıklı oynuyorum o yüzden oyun için sesleri güzel verse iyi olur benim için.
FsneSuyu dedi: İşlemciniz nedir? Genişletmek için tıkla... İşlemci ne alaka anlayamadım ama Intel'i 7700k. Dark Lord of the Sith dedi: Alınır, kullanıyorum ve memnunum. Genişletmek için tıkla... @Dark Lord of the Sith Hocam rahat mı? Bir de ses kalitesi nasıl hikayeli oyunlar ağırlıklı oynuyorum o yüzden oyun için sesleri güzel verse iyi olur benim için.
Dark Lord of the Sith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 6.391 Makaleler 5 Çözümler 10 Yer Fortress Vader 2 Nisan 2021 #5 tahamert123 dedi: @KpY0s Hocam rahat mı? Bir de ses kalitesi nasıl hikayeli oyunlar ağırlıklı oynuyorum o yüzden oyun için sesleri güzel verse iyi olur benim için. Genişletmek için tıkla... Rahat hocam. Ses kalitesi çok iyi, müzik ve filmlerde gayet tatmin edici. Hikayeli oyunlar için sorun yaşatacağını düşünmüyorum.
tahamert123 dedi: @KpY0s Hocam rahat mı? Bir de ses kalitesi nasıl hikayeli oyunlar ağırlıklı oynuyorum o yüzden oyun için sesleri güzel verse iyi olur benim için. Genişletmek için tıkla... Rahat hocam. Ses kalitesi çok iyi, müzik ve filmlerde gayet tatmin edici. Hikayeli oyunlar için sorun yaşatacağını düşünmüyorum.
FsneSuyu Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 1.146 Çözümler 2 Yer EVREN 2 Nisan 2021 #6 Ben anakart önerisi sandım. Kusura bakmayın.
nazario9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 2.558 Çözümler 1 21 Haziran 2021 #7 Dark Lord of the Sith dedi: Rahat hocam. Ses kalitesi çok iyi, müzik ve filmlerde gayet tatmin edici. Hikayeli oyunlar için sorun yaşatacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... MH752 kullanıyor musunuz hocam halen?
Dark Lord of the Sith dedi: Rahat hocam. Ses kalitesi çok iyi, müzik ve filmlerde gayet tatmin edici. Hikayeli oyunlar için sorun yaşatacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... MH752 kullanıyor musunuz hocam halen?
Dark Lord of the Sith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 6.391 Makaleler 5 Çözümler 10 Yer Fortress Vader 22 Haziran 2021 #8 nazario9 dedi: MH752 kullanıyor musunuz hocam halen? Genişletmek için tıkla... Evet kullanıyorum.