Sénza Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 1.058 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #1 Kulaklik değiştireceğim. Aklimdaki model MH752. Bu fiyat bandinda daha iyisi bulunabilir mi?
Alfakatano Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 787 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #2 Sénza dedi: Kulaklik değiştireceğim. Aklimdaki model MH752. Bu fiyat bandinda daha iyisi bulunabilir mi? Genişletmek için tıkla... Maalesef crosstalk sorunu mevcut. Onun dışında oldukça iyi.
Sénza dedi: Kulaklik değiştireceğim. Aklimdaki model MH752. Bu fiyat bandinda daha iyisi bulunabilir mi? Genişletmek için tıkla... Maalesef crosstalk sorunu mevcut. Onun dışında oldukça iyi.
Dark Lord of the Sith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 6.391 Makaleler 5 Çözümler 10 Yer Fortress Vader 9 Nisan 2021 #3 Hoştur, kullanıyorum ve tavsiye ederim.
Alfakatano Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 787 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #4 Dark Lord of the Sith dedi: Hoştur, kullanıyorum ve tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam sizde bu sorun oluşmadı mı? (Crosstalk)
Dark Lord of the Sith dedi: Hoştur, kullanıyorum ve tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam sizde bu sorun oluşmadı mı? (Crosstalk)
Dark Lord of the Sith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 6.391 Makaleler 5 Çözümler 10 Yer Fortress Vader 9 Nisan 2021 #5 Alfakatano dedi: Hocam sizde bu sorun oluşmadı mı? (Crosstalk) Genişletmek için tıkla... Hayır hocam, crosstalk sorunu yok bende. İlk parti ürünlerde var diye biliyorum ben crosstalk sorunu, onlar da bitti çoktan.
Alfakatano dedi: Hocam sizde bu sorun oluşmadı mı? (Crosstalk) Genişletmek için tıkla... Hayır hocam, crosstalk sorunu yok bende. İlk parti ürünlerde var diye biliyorum ben crosstalk sorunu, onlar da bitti çoktan.
Alfakatano Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 787 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #6 Dark Lord of the Sith dedi: Hayır hocam, crosstalk sorunu yok bende. İlk parti ürünlerde var diye biliyorum ben crosstalk sorunu, onlar da bitti çoktan. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum hocam. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.
Dark Lord of the Sith dedi: Hayır hocam, crosstalk sorunu yok bende. İlk parti ürünlerde var diye biliyorum ben crosstalk sorunu, onlar da bitti çoktan. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum hocam. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.