Mi 10 alınır mı?

Ek01000

Hectopat
Makaleler
4
Yer
Birmingham
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar, S10+ kullanıyorum. Babamla ufak bir anlaşma sonucunda telefonumu ona verip yeni telefon alacağız. Malum fiyatlar çok uçunca yurtdışından ciddi anlamda ucuza mi 10 veya mi 10 Pro getirtebilirim. 4200 liralara falan gelecektir. Sizce mi 10 alınır mı? İşlemci bakımından SP 865 çok güçlü. S10+ ile karşılaştırıldığında pişman olur muyum sizce? Pişman olmazsam mi 10 mu mi 10 Pro mu sizce? Türkiye fiyatını 8500 lira olarak düşününce rakiplerine göre yine ucuz olmasına rağmen neden değmez falan diyorlar? Düşüncelerinize açığım. Teşekkürler.

Mi 10 Pro bence iyi bir seçim, 5 ay kullandım kamerası gerçekten güzel, telefonda oyun oynamadığım için ısınma ve oyun performansı hakkında bir şey söyleyemem ama genel anlamda hoşuma gitti, tek alışamadığım husus kavisli ekran, video izlerken falan alışık olmadığım için kenarlardan ekrana dokunuyordum.

Kıyaslamalara bakmak lazım fakat daha iyi olacağı muhtemel.

Sizce bu fiyat aralığında mi 10 Pro'dan daha iyi bir cihaz var mı?

Kullandığım cihazda da "Edge" ekran olduğundan benim için çok da önemli olmayacaktır. Bizzat ileride 5G yaygınlaştığında telefon değiştirmeden de devam edebileceğim. Bana da çok mantıklı geliyor. Teşekkürler.

Bu cihaz Amiral gemisi ve yine her zaman ki gibi Android kanadında üst seviyede olacaktır. Fakat siz bu cihazı Türkiye'den alacaksanız tavsiye etmem fiyat yüksek olacaktır. Bahsettiğiniz üzere imkanınız varsa o fiyatlara alınabilecek en iyi cihaz olacaktır.

Dediğim gibi yurt dışından yarı fiyatına alabilirim. O zaman mantıklı. Teşekkürler. Son olarak S10+'dan geçince sorun yaşar mıyım? Yani pişmanlık yaşar mıyım?

Dediğim gibi yurt dışından yarı fiyatına alabilirim. O zaman mantıklı. Teşekkürler. Son olarak S10+'dan geçince sorun yaşar mıyım? Yani pişmanlık yaşar mıyım?
İşletim sistemlerini inceleyin eğer size hitap ediyorsa (kullanım açısından) bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.

İşletim sistemlerini inceleyin eğer size hitap ediyorsa (kullanım açısından) bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.
Peki bu fiyat bandında başka bir cihaz önerir misiniz? Yoksa mi en iyisi midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…