Mi 10T vs Mi 11T

m1stx

Hectopat
Daha fazla  
Mi 11 t ve mi 10 t arasında kaldım. Kamerası benim için önemli değil performans ve hız önemli hangisini almalıyım?

Mi 11 t ve mi 10 t arasında kaldım. Kamerası benim için önemli değil performans ve hız önemli hangisini almalıyım?
Mi 11 T kullanıyorum 4 5 ay oldu memnunum. Eskiden Pubg Mobile oynuyordum donma vs olmuyordu. Performansı iyi. Almadan önce ben de mi 10 T ile mi 11 T farklarını araştırmıştım. Performansları arasında fazla fark yok ikisi de iyi. Ama benim 11 T almamda ki en büyük nedenlerden biri 67W şarj desteği oldu. 0'dan 100'e 34 35 dakikada dolduruyor. Özellikle oyun oynadığım zamanlarda çok işime yarıyordu. Telefonun şuan yarısından fazlası dolu , herhangi bir performans kaybı yok. Bu arada güneş altında parlaklık seviyesi de çok iyi. Ayrıca Mi 10T'den daha güncel olduğu için daha çok güncelleme desteği alacak ve daha uzun ömürlü. Şimdiden hayırlı olsun hangisini alırsanız.

Teşekkür ederim 67W şarj AMOLED ekran ve daha güncel olduğu için mi 11 t almaya karar verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…