Selam. 2 senedir Mi 11 Lite kullanıyorum. Sosyal medya, günlük kullanım ve ara ara Pokemon unite oynuyorum. Tüm gün aktif kullanıyorum cihazı. Sanırım daha fazla Android güncellemesi almayacak 2 tane aldı Xiaomi daha vermez diye biliyorum. Genel olarak telefon iyi halen ama ara ara sapıtabiliyor. Kronik parmak izi tuşu sıkıntısı da var bir kere bozuldu garantiye gitti sanırım tekrarlayabiliyormuş yine de. Normalde 1 sene daha kullanırım diyordum ama fiyat artışları ürkütüyor biraz. Çok beklemeden alınır mı? Devam mı etmeliyim kararsız kaldım. Ama gözüme A34'ü kestirdim biraz. 4 Android güncellemesi de alacakmış sanırım. Geçişe değer mi sizce? Şu an 9-9, 5'a bulunuyor gibi. A54 ile fiyat farkına değer mi bir de?
Selam. 2 senedir Mi 11 Lite kullanıyorum. Sosyal medya, günlük kullanım ve ara ara Pokemon unite oynuyorum. Tüm gün aktif kullanıyorum cihazı. Sanırım daha fazla Android güncellemesi almayacak 2 tane aldı Xiaomi daha vermez diye biliyorum. Genel olarak telefon iyi halen ama ara ara sapıtabiliyor. Kronik parmak izi tuşu sıkıntısı da var bir kere bozuldu garantiye gitti sanırım tekrarlayabiliyormuş yine de. Normalde 1 sene daha kullanırım diyordum ama fiyat artışları ürkütüyor biraz. Çok beklemeden alınır mı? Devam mı etmeliyim kararsız kaldım. Ama gözüme A34'ü kestirdim biraz. 4 Android güncellemesi de alacakmış sanırım. Geçişe değer mi sizce? Şu an 9-9, 5'a bulunuyor gibi.
Selam. 2 senedir mi 11 Lite kullanıyorum. Sosyal medya, günlük kullanım ve ara ara Pokemon unite oynuyorum. Tüm gün aktif kullanıyorum cihazı. Sanırım daha fazla Android güncellemesi almayacak 2 tane aldı Xiaomi daha vermez diye biliyorum. Genel olarak telefon iyi halen ama ara ara sapıtabiliyor. Kronik parmak izi tuşu sıkıntısı da var bir kere bozuldu garantiye gitti sanırım tekrarlayabiliyormuş yine de. Normalde 1 sene daha kullanırım diyordum ama fiyat artışları ürkütüyor biraz. Çok beklemeden alınır mı? Devam mı etmeliyim kararsız kaldım. Ama gözüme A34'ü kestirdim biraz. 4 Android güncellemesi de alacakmış sanırım. Geçişe değer mi sizce? Şu an 9-9, 5'a bulunuyor gibi. A54 ile fiyat farkına değer mi bir de?
Selam. 2 senedir Mi 11 Lite kullanıyorum. Sosyal medya, günlük kullanım ve ara ara Pokemon unite oynuyorum. Tüm gün aktif kullanıyorum cihazı. Sanırım daha fazla Android güncellemesi almayacak 2 tane aldı Xiaomi daha vermez diye biliyorum. Genel olarak telefon iyi halen ama ara ara sapıtabiliyor. Kronik parmak izi tuşu sıkıntısı da var bir kere bozuldu garantiye gitti sanırım tekrarlayabiliyormuş yine de. Normalde 1 sene daha kullanırım diyordum ama fiyat artışları ürkütüyor biraz. Çok beklemeden alınır mı? Devam mı etmeliyim kararsız kaldım. Ama gözüme A34'ü kestirdim biraz. 4 Android güncellemesi de alacakmış sanırım. Geçişe değer mi sizce? Şu an 9-9, 5'a bulunuyor gibi. A54 ile fiyat farkına değer mi bir de?
Bütçeyi 14-15 civarına çıkarma planım var gibi duruyor. Bu civarda hangi cihazları önerirsiniz? S21 Fe güzel gibi ama bataryasından şikayetçi herkes az dayanıyormuş. S20 Fe de sıcak bakmıyorum güncelleme durumundan dolayı.
Bütçeyi 14-15 civarına çıkarma planım var gibi duruyor. Bu civarda hangi cihazları önerirsiniz? S21 FE güzel gibi ama bataryasından şikayetçi herkes az dayanıyormuş. S20 FE de sıcak bakmıyorum güncelleme durumundan dolayı.