Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #11 Evet Xiaomi'de bl kilidi açık olmadan stock ROM bile kuramıyorsun.
Ali_Toprak Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 1.374 Makaleler 3 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #12 Einstein dedi: Evet Xiaomi'de bl kilidi açık olmadan stock ROM bile kuramıyorsun. Genişletmek için tıkla... Kuruluyor diye biliyorum. Antirollback sürümüne göre bl açmadan stock ROM kurabilirsin. mhmtkrknn dedi: Selamünaleyküm. Mi 11 Lite boot loader kilitlendi, telefon ise açılmıyor, room atamıyorum. Nasıl atarım? Yardımcı olacak var mı? Genişletmek için tıkla... Stock ROM'da iken mi oldu? MIUI recovery ekranı mı geliyor? MIUI recovery geliyorsa iş basit. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2024
Einstein dedi: Evet Xiaomi'de bl kilidi açık olmadan stock ROM bile kuramıyorsun. Genişletmek için tıkla... Kuruluyor diye biliyorum. Antirollback sürümüne göre bl açmadan stock ROM kurabilirsin. mhmtkrknn dedi: Selamünaleyküm. Mi 11 Lite boot loader kilitlendi, telefon ise açılmıyor, room atamıyorum. Nasıl atarım? Yardımcı olacak var mı? Genişletmek için tıkla... Stock ROM'da iken mi oldu? MIUI recovery ekranı mı geliyor? MIUI recovery geliyorsa iş basit.
mhmtkrknn Femtopat Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #14 Ali_Toprak dedi: Kuruluyor diye biliyorum. Antirollback sürümüne göre bl açmadan stock ROM kurabilirsin. Stock ROM'da iken mi oldu? MIUI recovery ekranı mı geliyor? MIUI recovery geliyorsa iş basit. Genişletmek için tıkla... ROM attım sonrası böyle oldu. Dosya Ekleri IMG_20240305_225128[1].jpg 76,7 KB · Görüntüleme: 46 IMG_20240305_225216[1].jpg 98,8 KB · Görüntüleme: 41
Ali_Toprak dedi: Kuruluyor diye biliyorum. Antirollback sürümüne göre bl açmadan stock ROM kurabilirsin. Stock ROM'da iken mi oldu? MIUI recovery ekranı mı geliyor? MIUI recovery geliyorsa iş basit. Genişletmek için tıkla... ROM attım sonrası böyle oldu.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #15 Wipe data yapın.
Ali_Toprak Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 1.374 Makaleler 3 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #16 mhmtkrknn dedi: ROM attım sonrası böyle oldu. Genişletmek için tıkla... IMEI uçmuş maalesef. Cihaz yurt dışı mıydı?
mhmtkrknn dedi: ROM attım sonrası böyle oldu. Genişletmek için tıkla... IMEI uçmuş maalesef. Cihaz yurt dışı mıydı?
mhmtkrknn Femtopat Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #17 Bootloder kilidi açmak için anakart üzerinden direnç değişti ve uzaktan cihazı bağlattık, para yatırarak mi 14 de çektik, IMEI dahi tüm masraf 400 TL. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mart 2024
Bootloder kilidi açmak için anakart üzerinden direnç değişti ve uzaktan cihazı bağlattık, para yatırarak mi 14 de çektik, IMEI dahi tüm masraf 400 TL.
Ali_Toprak Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 1.374 Makaleler 3 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2024 #18 mhmtkrknn dedi: Bootloder kiliti açılamk için anakart üzerinden direnç değişti ve uzaktan cihazı bağlattık para yatırarak mi 14 de çektik imeil dahi tüm masraf 400 TL. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun.
mhmtkrknn dedi: Bootloder kiliti açılamk için anakart üzerinden direnç değişti ve uzaktan cihazı bağlattık para yatırarak mi 14 de çektik imeil dahi tüm masraf 400 TL. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2024 #19 İlk defa sizden duyuyorum bunu.
A agabey_42 Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #20 mhmtkrknn dedi: Bootloder kilidi açmak için anakart üzerinden direnç değişti ve uzaktan cihazı bağlattık, para yatırarak mi 14 de çektik, IMEI dahi tüm masraf 400 TL. Genişletmek için tıkla... Hocam iyi günler. Bootloader kilidini kime açtırdınız? Yardımcı olabilir misiniz?
mhmtkrknn dedi: Bootloder kilidi açmak için anakart üzerinden direnç değişti ve uzaktan cihazı bağlattık, para yatırarak mi 14 de çektik, IMEI dahi tüm masraf 400 TL. Genişletmek için tıkla... Hocam iyi günler. Bootloader kilidini kime açtırdınız? Yardımcı olabilir misiniz?