Çözüldü Mi 11 Lite MIUI 13 güncellemesi %0'da takılı kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
15
Daha fazla  
Merhaba. Mi 11 Lite 8 GB RAM'li modelini kullanıyorum. Bugün Android 12 ile birlikte MIUI 13 güncellemesi gelmiş. "Güncellemeyi indir" butonuna bastığımda güncelleme yüklenmiyor, %0'da takılı kalıyor. Telefonu yeniden başlatıp denedim olmadı. Güncellemeyi durdurup tekrar indirmeye çalıştım, yine olmadı. Herhangi bir öneriniz var mı bu sorun için?

Son düzenleme:
Çözüm
Sorun çözüldü.

Wi-Fi ile de denedim, mobil veri ile de denedim. Güncelleme ayarlar kısmından yüklenmedi bir türlü.

Telefonuma uygun güncellemeyi buradaki listeden manuel olarak indirdim. Sonra telefona kopyalayıp kurdum.

Kurduktan sonra üstüne hard reset attım. Şu anlık telefon sorunsuz çalışmakta.

Hocam indirmenizi şahsen önermiyorum. MIUI 13 şu an çokça sıkıntılı. Çoğu cihazda sorun çıkarıyor.

Açıkçası yazılımsal olduğunu düşündüğüm bazı sorunların MIUI 13 ile düzeldiğini umarak hemen yüklemek istedim. Dediğiniz gibiyse bir süre daha geçmeyebilirim.

Açıkçası yazılımsal olduğunu düşündüğüm bazı sorunların MIUI 13 ile düzeldiğini umarak hemen yüklemek istedim. Dediğiniz gibiyse bir süre daha geçmeyebilirim.

Hocam sizi üzmek istemem ama Xiaomi kadar kötü bir yazılım ekibi yok. Yeni bir Update ile her şey daha kötü oluyor. Redmi Note 8 cihazımı MIUI 12.5.1'e güncellediğimde bin pişman olmuştum şimdi MIUI 12.5.2'ye güncelledim ve daha çok pişmanım. Yarın Bootloader kilidimi kapatarak MIUI 11.0.12 sürümüne döneceğim. Eski sürümler yeni sürümlerden daha kararlı ve sorunsuz.

Sorun çözüldü.

Wi-Fi ile de denedim, mobil veri ile de denedim. Güncelleme ayarlar kısmından yüklenmedi bir türlü.

Telefonuma uygun güncellemeyi buradaki listeden manuel olarak indirdim. Sonra telefona kopyalayıp kurdum.

Kurduktan sonra üstüne hard reset attım. Şu anlık telefon sorunsuz çalışmakta.

Çözüm
Bana da inmiyor ben ne alsam neden hep sıkıntılı oluyor ben Wi-Fi'den indiriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…