Bu markayı duydum hocam. Ama daha önce takıp pişman olduğum yan sanayi ürünlerden dolayı orjinal olsun da nasıl olursa olsun düşüncesinde kaldım.Deji öneririm kaliteli.
AliExpress ve türevleri içinde geçerli mi bu ?Sıfır orijinal bulmanız imkansız. Xiaomi yedek parça satmıyor. Belki anakartı arızalanmış cihazlardan sökülebilir.
Orijinale alternatif olarak deji alabilirsiniz.
Zahmetiniz için teşekkür ederim.Telefoncu arkadaşıma sordum meraktan. Servis orijinali bile yok ortada. Deji varsa eğer öneririm.
Benim sorunum bu değil hocam. Orijinal batarya da dahil taktığım tüm bataryalar şişti.Sıfır orijinal bulmanız imkansız. Xiaomi yedek parça satmıyor. Belki anakartı arızalanmış cihazlardan sökülebilir.
Orijinale alternatif olarak Deji alabilirsiniz.
Birçok farklı model Xiaomi kullanmış biri olarak söylüyorum. Şarj tutmamasının sebebi batarya değil. Anakart kaynaklı bir problem. Xiaomi'nin çoğu cihazında bu problem var. Çözümü yok. Şu an bende olan Redmi Note 10 Pro'da da POCO X3 Pro'da da bu problem var. Daha önce Mi 10T ve Mi 9T Pro da kullandım ve onlarda da bu sorun vardı. Şu an kullandığım Xiaomi 12T'de bu sorun yok.
AliExpress ve türevleri içinde geçerli mi bu?
Attığınız linkte Deji batarya, standart yan sanayilerde 100-200 lira daha pahalı.
Aradaki fiyat farkı az olunca göstereceği performans farklarının da az olacağını tahmin ediyorum. Doğru mu?
Benim sorunum bu değil hocam. Orijinal batarya da dahil taktığım tüm bataryalar şişti.
Sizin dediğiniz gibi anakart vs olsa bataryalar niye şişsin ki?
Evet evet. Sıfır kutulu gelmişti. Halen daha o kablo ve adaptörü kullanıyorum.Evet, geçerli.
Evet, doğru. Zaten sizdeki şarj tutmama probleminin batarya olmadığını düşünüyorum.
Hocam peki şarj cihazınızın orijinal olduğuna emin misiniz? Kutusunun jelatinini bizzat siz mi açtınız?
Bunun cevabını kimse veremez. Ortada anormal bir durum var.Deji için kullanım ömrü olarak ne kadar dayanır ? Bilginiz var mı
Orijinal bulunabilen bir yer var GSM İletişim adında. Fiyatları biraz kazık. Mi 10T cihazımın bataryasını değiştirmişlerdi. Muhtemelen başka cihazdan sökülmüştür ama orijinaldi. Taktırmadan önce kontrol etmiştim. Batarya yazılarının renk tonu bile birebir cihazın içindekiyle aynı olduğu için emin olmuştum. Değiştirdikten 2 gün sonra o da yine eskisi gibi hızlı bitmeye başlamıştı tabii. Orada değiştirmek isterseniz gitmeden önce arayıp stok bilgisi alın.Bataryayı kendim bulursam takarım. Bulamazsam bile en azından orijinal parça takacak bir yer göstermeniz her türlü işimi görür.