Mi 11 Lite vs POCO X3 Pro

Fener Fanatics

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Ecz.Teknikeri
İkisi arasında kaldım, hangisini tercih etmeliyim?
Not: Samsung önermeyin lütfen, sıcak bakmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

İkisi arasından mi 11 Lite çok daha hafif, çok daha iyi bir malzeme kalitesi var, çok daha iyi bir ekrana ve kameraya sahip.

X3 Pro ise performans olarak mi 11 Lite'a fark atıyor.

Kullanım amacınız tamamen oyun ise X3 Pro.
Değilse Mi 11 Lite daha iyi.

Ben Mi 11 Lite yerine Samsung A52 öneriyorum yazılımı ve kamerasının daha iyi olması sebebiyle

Ama Mi 11 Lite alınabilir bir model gayet güzel.

Oyunda oynuyorum, uzun süreli de kullanmak istiyorum. Genelde 4 5 yılda bir alıyorum telefonu. Poco x3 pro aklıma yattı ama tereddütte kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunda oynuyorum, uzun süreli de kullanmak istiyorum. Genelde 4 5 yılda bir alıyorum telefonu. Poco x3 pro aklıma yattı ama tereddütte kaldım.

Gün içinde sürekli PUBG gibi ağır oyunlar oynuyorsanız X3 Pro daha iyi olur.(4-5 saat falan oynuyorsanız yani.)

Ama onun dışında Mi 11 Lite daha iyi.

Yorumlarınız için teşekkür ederim. POCO X3 Pro alacağım büyük ihtimalle, malum dolar çıkıyor fiyatlar artıyor. POCO'da Snapdragon 860 olduğu için uzun süre kullanırım diye düşünüyorum, aşikar ki bu gidişle 860 ve üstü bir işlemcili telefon almak çok daha zor olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…