karambyte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2019 Mesajlar 2.391 Çözümler 3 21 Kasım 2022 #1 Oyun çok oynamam ama tabii hızlı olsun telefon. Kamera ve ekran netliği çok önemli. Sizce alınır mı?
E Erenk1905 Decapat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 7.909 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2022 #2 karambyte dedi: Oyun çok oynamam ama tabii hızlı olsun telefon. Kamera ve ekran netliği çok önemli. Sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Ekran kalitesi olarak mi 11t gayet iyi ama kamera kalitesi ortalama. Kamerada en ciddi dezavantaj OIS'in olmamasıdır.
karambyte dedi: Oyun çok oynamam ama tabii hızlı olsun telefon. Kamera ve ekran netliği çok önemli. Sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Ekran kalitesi olarak mi 11t gayet iyi ama kamera kalitesi ortalama. Kamerada en ciddi dezavantaj OIS'in olmamasıdır.
lampeonn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2019 Mesajlar 1.252 Çözümler 5 21 Kasım 2022 #3 Geçen hafta yurtdışı versiyonunu aldım mis gibi telefon. Ama türkiye kayıtlı alacaksan kesinlikle 12t yada başka alternatif.
Geçen hafta yurtdışı versiyonunu aldım mis gibi telefon. Ama türkiye kayıtlı alacaksan kesinlikle 12t yada başka alternatif.
Emre237 Picopat Katılım 17 Mart 2022 Mesajlar 35 Yer Bulgaristan 21 Kasım 2022 #4 Hocam alabiliyorsan 11t pro al. OIS'i boşver 4K 60fps desteği yok
çokdüşünenbiri Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Aralık 2015 Mesajlar 7.060 Makaleler 9 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri i7 10750H || GTX 1660 Ti 6 GB Mobile || 2x16 GB RAM || 512 GB NVMe M.2 SSD || 1080p 144 Hz IPS Panel || Windows 11-macOS Big Sur || Acer Nitro 5 AN515-55 2020 || Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Kasım 2022 #5 Net bir şekilde alınmaz. S22 batarya dışında alınabilir. Bataryanın kişiye göre değişir yeterliliği asgari düzeyde idare eder. Kalan her alanda gerek kamera gerek ekran premium bir deneyim elde edersiniz.
Net bir şekilde alınmaz. S22 batarya dışında alınabilir. Bataryanın kişiye göre değişir yeterliliği asgari düzeyde idare eder. Kalan her alanda gerek kamera gerek ekran premium bir deneyim elde edersiniz.
karambyte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2019 Mesajlar 2.391 Çözümler 3 22 Kasım 2022 #6 lampeonn dedi: Geçen hafta yurt dışı versiyonunu aldım mis gibi telefon. Ama Türkiye kayıtlı alacaksan kesinlikle 12t ya da başka alternatif. Genişletmek için tıkla... Bende öyle almayı düşünüyordum. Bakalım. Ekranı ve kamerası nasıl?
lampeonn dedi: Geçen hafta yurt dışı versiyonunu aldım mis gibi telefon. Ama Türkiye kayıtlı alacaksan kesinlikle 12t ya da başka alternatif. Genişletmek için tıkla... Bende öyle almayı düşünüyordum. Bakalım. Ekranı ve kamerası nasıl?
lampeonn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2019 Mesajlar 1.252 Çözümler 5 22 Kasım 2022 #7 karambyte dedi: Bende öyle almayı düşünüyordum. Bakalım. Ekranı ve kamerası nasıl? Genişletmek için tıkla... Ekranı renklendirmesi aşırı iyi, parlaklığı güneş altında yeterli. Ön kamerası biraz kötü sadece. Arka kamera kesinlikle üzmez.
karambyte dedi: Bende öyle almayı düşünüyordum. Bakalım. Ekranı ve kamerası nasıl? Genişletmek için tıkla... Ekranı renklendirmesi aşırı iyi, parlaklığı güneş altında yeterli. Ön kamerası biraz kötü sadece. Arka kamera kesinlikle üzmez.
karambyte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2019 Mesajlar 2.391 Çözümler 3 22 Kasım 2022 #8 lampeonn dedi: Ekranı renklendirmesi aşırı iyi, parlaklığı güneş altında yeterli. Ön kamerası biraz kötü sadece. Arka kamera kesinlikle üzmez. Genişletmek için tıkla... Zoom yapınca bozuluyor mu çok?
lampeonn dedi: Ekranı renklendirmesi aşırı iyi, parlaklığı güneş altında yeterli. Ön kamerası biraz kötü sadece. Arka kamera kesinlikle üzmez. Genişletmek için tıkla... Zoom yapınca bozuluyor mu çok?
lampeonn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2019 Mesajlar 1.252 Çözümler 5 22 Kasım 2022 #9 karambyte dedi: Zoom yapınca bozuluyor mu çok? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 3X'ten sonra görüntü hafiften bozulmaya başlıyor, videoda daha net görebilirsiniz.
karambyte dedi: Zoom yapınca bozuluyor mu çok? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 3X'ten sonra görüntü hafiften bozulmaya başlıyor, videoda daha net görebilirsiniz.
karambyte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2019 Mesajlar 2.391 Çözümler 3 22 Kasım 2022 #10 lampeonn dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 3X'ten sonra görüntü hafiften bozulmaya başlıyor, videoda daha net görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler
lampeonn dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 3X'ten sonra görüntü hafiften bozulmaya başlıyor, videoda daha net görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler