Mi 11T Pro almak hata mıydı?

supprime

Hectopat
Makaleler
1
2 gün önce Mi 11T Pro cihaz elime geçti IMEI kaydı hariç 8500 TL civarı bir miktarda aldım fiyatı neredeyse bedavaya getirmiş gibi olduğum halde Türkiye fiyatına bakarak iPhone varken neden onu aldın Samsung modelleri varken neden onu aldın diye bir sürü yorum geliyor. Telefonu gönderme imkanım var iade alabilirim fakat IMEI ile 11k civarı tutacak ve bu bütçede daha iyi bir telefon almak imkansız. S22 13K civarına geliyor telefon amiral gemisi seviyesinde kafam çok karıştı. Yorumlarınız nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanım amacın ne? Bu arada mi 11t Pro modeline yasa dışı olarak IMEI atılabiliyor anakarta müdahale.

Aslında kullandığım telefonda her şeyi yapmak istiyorum hem kamera hem film hem oyun. kamerası biraz daha iyi olabilirdi ekran çok kaliteli izlediğim şeyler gerçekten zevk veriyor oyun konusunda bir şey diyemem zaten SD 888 fazlasıyla yeterli oluyor fakat yazılım konusunda beni korkutuyor.

Yazılım konusunda MIUI hâlâ sorunları olan bir arayüz. Note 10s kullanıyorum buglar olsa da kullanımı etkileyen kasma sorunu yaşamadım 1 yıla yakındır.

O zaman yorumları fazla takmama gerek yok S22 modeli aklımı karıştırmıştı fakat berbat ekran süresi ve çok kısa sürede çok yüksek sıcaklıklara ulaşıp işlemciyi yorması beni uzaklaştırdı teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı