Mi 13 global ve Çin sürümü arasında ne fark var? Detaylı bilgi bulamadım bu konu hakkında, Çin sürümünde donanımdan kısma var mı?
Çin sürümü alıp global sürüm yüklense bir sorun olur mu?
Global rom atıldığı zaman Türkçe ve play store gelmez mi?Çin ROM'da Play Store ve Türkçe dil yok.
Global ROM atıldığı zaman Türkçe ve Play Store gelmez mi?
15 bine kadar telefon bakıyorum da, 17 bine mi 13 gördüm hoşuma gitti oda yd cihaz olduğu için direnç kayıtlı oluyor napsam kararsız kaldım.Tabii ki gelir. Fakat ben Endonezya ROM öneririm.
15 bine kadar telefon bakıyorum da, 17 bine mi 13 gördüm hoşuma gitti oda yurt dışı cihaz olduğu için direnç kayıtlı oluyor ne yapsam kararsız kaldım.
Direnç kayıtlı olan çok riskli bence alma. 10-20k da 20fe vardı 10.5k, 21fe 19k, s22 21k, mi 12 20k, poco f5 18.5k, A34 9.7k başka hatirlaymadim ama bu modellerden bytcene göre tercih yapabilirsin hepsi iyi kötü ortalamanin üstü telefonlar.15 bine kadar telefon bakıyorum da, 17 bine mi 13 gördüm hoşuma gitti oda yd cihaz olduğu için direnç kayıtlı oluyor napsam kararsız kaldım.
O fiyata aklımda olan iki model var realme gt 2 pro ve one plus 9 proDirenç kayıtlı olan çok riskli bence alma. 10-20k da 20fe vardı 10.5k, 21fe 19k, s22 21k, mi 12 20k, poco f5 18.5k, A34 9.7k başka hatirlaymadim ama bu modellerden bytcene göre tercih yapabilirsin hepsi iyi kötü ortalamanin üstü telefonlar.
Birçok kişide önerip, bir sorunla karşılaşmadığını belirtiyor ki şahsen banada pek mantıklı gelmedi içi açılmış bir telefonu almak. Sadece fiyatı uygun olduğu için cazip geliyor.Ben olsam direncli telefon almam.
Hocam her esnaf satmak icin yalanlar söylerBirçok kişide önerip, bir sorunla karşılaşmadığını belirtiyor ki şahsen banada pek mantıklı gelmedi içi açılmış bir telefonu almak. Sadece fiyatı uygun olduğu için cazip geliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.