Mi 14T alınır mı?

Ekolayzer

Hectopat
Daha fazla  
Mi 14T yurt dışı almayı düşünüyorum. Çok uygun çünkü. 15k gibi komik bir rakam için performansı çok iyi lakin almışken 6K koyup 14T Pro mu alsam diyorum.

Oyun oynayan birisi değilim ama telefonun sosyal medya uygulamalarında kasmasından çok korkuyorum o yüzden 14T Pro mu alsam diyorum.

Sizce 14T kasar mı oyun haricinde ileride? Ona göre 14T Pro alayım. Çünkü işlemcilerde çok ciddi fark var. Ama gerek var mı işte.

Orası bütçene bağlı, işlemci ve kamera gibi faktörlerde iyi 14t pro, ama 14T de gayet yeterli olur çıkmak istemiyorsan. Kayıtlı alırsın zaten güzelce kullanırsın. Tek eksiğin garanti ve servis hizmetleri yok yurt dışı cihazların aklında bulunsun.

Alınır. Ama yurt dışı alma güncelleme almıyor ve format atınca IMEI gidebiliyor bir de IMEI servisi için arkada çalışan yazılım telefonu yavaşlatıyor bir de IMEI'ler artık patlayabiliyor

Yurt içi Redmi Note 14 Pro Plus 5G al

alınır. ama yurtdışı alma güncelleme almıyor ve format atınca IMEI gidebiliyor bide IMEI servisi için arkada çalışan yazılım telefonu yavaşlatıyor bide IMEI'ler artık patlayabiliyor
Server kayıtlı cihazlar güncelleme alıyor, sıfırlanabiliyor, sorun yaratmıyor. TR cihazıyla aralarında fark yok garanti harici.

Almışken 14T Pro almak en mantıklısı ama 14T'de işini görecektir.

Alınır. Ama yurt dışı alma güncelleme almıyor ve format atınca IMEI gidebiliyor bir de IMEI servisi için arkada çalışan yazılım telefonu yavaşlatıyor bir de IMEI'ler artık patlayabiliyor

Yurt içi Redmi Note 14 Pro Plus 5G al

Yurt içi alınacaksa o alınmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı