Mi 8 Lite alınır mı?

Peki nereden aldınız ben Hepsiburada dan almayı düşünüyorum. Bide ne kadara hangi modeli aldınız?
Bende HepsiBurada üzerinden aldım. Telefon henüz ön siparişte idi. 4/64GB olan modelini 1900₺ almıştım. Ondan sonra ne zaman siteye girsem için kötü kötü olur, 6/128GB olanı o fiyata düşmüş

Eğer bütçe yeterliyse üzerine az daha ekleyip 6/128GB modelini almak mantıklı. Fakat şart değil. 4/64GB olan modeli de oldukça yeterli. Oyunlarda, günlük kullanımda hiçbir sorun veya eksiklik hissetmezsiniz.

Kamera batarya performansı nasıl bunu mu yoksa Mate 20 Lite ı mı almalıyım. Şuan için almam gerek en geç 1 hafta içinde.

Mi8 lite kamera sensörü üst seviye cihazlarda var daha iyi yani, işlemci yine bariz mi8 lite, batarya ise mate 20 lite.

Arkadaşlar Xiaomi Mi 8 Lite almaya karar verdim. Sizce almalı mıyım? Önerir misiniz ve yüz tanıma var mı?
Kullananların deneyimi nasıl?
Yüz tanıma var fakat, bölgeyi Türkiye seçerseniz çalışmıyor. Bölgeyi Tayland vb. Seçince devreye giriyor. Alacağı yazılım güncellemesiyle bunu düzeltirler büyük ihtimalle.

Huawei önermem, tasarımlarını beğenmiyorum. Mi8 lite öneririm. Kendim mi5s kullanıcısıyım. Xiaomi tarafından gayet güzel işler yapıldığını düşünüyorum. Ama sakın redmi serisine bulaşmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…