Mi 8 Lite vs A7 (2018)

Bence Mi 8 Lite telefonunu al kardeşim. Samsung'a kesinlikle para vermem. Nedenine gelince fiyat politikası yüzünden. Hem Mi 8 Lite güçlü kamera, güçlü işlemcisiyle Samsung'un A7 modelini ezer geçer. Ayrıyeten fiyat olarak aralarında 300 TL kadar fark var.

Arada 500 TL lik bir fiyat farkı var ama Mİ 8 L ın sar değeri GALAXY 'nin iki katı ben olsam SAMSUNG alırdım bu markadan pişman olmadım.

A7 2018 derim mi 8 lite problemli bir cihaz wifi/şebeke sinyal problemleri, bildirim gösterme problemleri vb. pek çok sorunlar yaşatıyor, ayrıca garantisi dandik bir cihaz için fazla problemli. Eğer oyun oynamak için iyi işlemci istersen meizu x8 yada az çıkabilirseniz honorplay daha sorunsuz cihazlar. A7 2018 ise gündelik kullanım için plastik kasa olması dışında çok güzel bir cihaz ama işlemci yönü çok kuvvetli değil bilginiz olsun.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı