rockwall08 Decapat Katılım 7 Temmuz 2019 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2019 #1 Arkadaşlar yeni telefon alacağım, bu ikisi arasında kaldım. Öncelik olarak malzeme kalitesi ve kamera önemli. Alacağım yerde ikisi arasında 250 TL fark var. Mi 8SE daha pahalı, hangisini önerirsiniz?
Arkadaşlar yeni telefon alacağım, bu ikisi arasında kaldım. Öncelik olarak malzeme kalitesi ve kamera önemli. Alacağım yerde ikisi arasında 250 TL fark var. Mi 8SE daha pahalı, hangisini önerirsiniz?
Sylveon Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 21 Temmuz 2019 #2 Alacağınız telefon tahminen garantisiz olucak ben önermem. Güncellemeler ve malzeme kalitesi önemli değil derseniz Meizu Note 9 Günlük işlerde kullanacağım fiyatına göre en iyisi olsun derseniz Xiaomi Redmi Note 7 Oyun ve işlemci performansı önemli derseniz Honor Play öneririm. Artı 0 Eksi
Alacağınız telefon tahminen garantisiz olucak ben önermem. Güncellemeler ve malzeme kalitesi önemli değil derseniz Meizu Note 9 Günlük işlerde kullanacağım fiyatına göre en iyisi olsun derseniz Xiaomi Redmi Note 7 Oyun ve işlemci performansı önemli derseniz Honor Play öneririm.