Mi 9 Lite vs 9T vs Redmi Note 8 Pro

El Auria

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Redmi Note 8 Pro:
+Çok performanslı bir cihaz.
+Diğer 2 telefondan daha ucuz fiyata sahip.
+Testlerde fark atıyor diğer cihazlara.
+Suya, toza dayanıklılık.

Mi 9 Lite:
+AMOLED ekran.
+Ekrandan parmak izi, hiç AMOLED ekran kullamadım gerçektende çok farklı mı biliyorum.
+AMOLED ekrandan dolayı uzun pil ömrü.

Mi 9T:
+Pop-up kamera hoşuma gitti gerçekten fakat ilerde sıkıntı çıkar diyenler var.
+AMOLED ekran.
+Ekranda parmak izi.
+AMOLED ekrandan dolayı uzun pil ömrü.
Arkadaşlar AMOLED ekran ve ekranda parmak izi çok hoşuma gidiyor, ama Note 8 Pro'da testlerde çok önlerine geçiyor ayrıca daha ucuz karar veremedim.

Uzun ömürlü bir telefon istiyorum, hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
G90T GPU olarak önde olduğu için oyunlarda fark açıyor ama biraz üzerine ekleyip Mi 9T almak daha mantıklı olduğun düşünüyorum.

Veya aceleniz yoksa Redmi Note 9 Pro modelini bekleyebilirsiniz.

Redmi note 8 pro donanım olarak daha üstündür. Ayrıca telefonun işlemcisi oyuna yönelik olduğu için telefonda çift wifi bulunuyor. Oyun oynayken veya telefonda takılırken biri aradığı zaman internet kopması olmuyor. Benim en beğendiğim özelliği dokunmatik tepki süresi snapdragon işlemciye göre 2.5 kat daha hızlı. Telefonun 128gb modeli diğer modellere göre fiyatı daha uygun. Ayrıca hafıza kartı desteği var. Mi 9t hafıza kartı takılmadığını belirtmek isterim. Ama AMOLED ekran ve custom rom desteğine önem veriyorsanız size Mi 9T öneririm. Snapdragon işlemciler yazılım olarak daha iyi optimize edildiği için daha iyidir.

Note 8 Pro 2170 TL, Mi 9 Lite ve 9T modeli ise 2500-2600 TL civarı. Aradaki fiyat farkı yine fazlaşmış durumda.

Mi 9 Lite ve 9T modelleri arasından 9T alınır. 9T arka kamera, CPU, GPU, batarya olarak daha iyi bir cihaz.

Note 8 Pro fiyat performans olarak mantıklı, GPU olarak bu modellerden daha iyi. Kamera olarakta 9T modeline yakın.

Realme 5 Pro modeline de bakabilirsin fazla para vermek istemiyorsan. Arka kamera ve video tarafında Realme 5 Pro, Note 8 Pro modelinden daha iyi.

Hayatımda hiç AMOLED ekranlı telefon kullanmadım hep IPS kullandım, aralarındaki fark 300 400 fazla vermeye değer mi gerçekten?

Mi 9T önermiyorum. Arttırılabilir hafızası yok ve pop-up kameraların ömürleri çok da uzun olmuyor.
Note 8 Pro'da önermiyorum. İşlemcisi her ne kadar içinde soğutma sistemi olsa bile ısınıyor. Bataryası da uzun gitmiyor.
Mi 9 Lite öneriyorum ve en iyi tercih bu telefonlar arasında.
Note 9 Pro Max'de tercih edebilirsiniz eğer bekleyebilirim diyorsanız.

Bu arada Note 8 Pro toza dayanıklılığı yok. Suya dayanıklılığı da hafif sıçramalara karşı dayanıklı.

Son düzenleme:
Note 9 Pro Max in fiyatı ne kadar olur?

Note 9 Pro Max'in fiyatı ne kadar olur?

Telefonun fiyatı 180 Euro imiş. 180 Euro'yu TL'ye dönüştürdüğümüzde 1270TL ediyor. %18 KDV ile 1500TL oluyor. Diğer vergiler ile 2000TL olur herhalde. Üstüne bir de 200-300TL kar, ulaşım v. S masrafları koyarsak maksimum 2500TL'ye satılacağını söylebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…