Creaters Hectopat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 725 Çözümler 5 12 Kasım 2019 #1 Arkadaşlar merhaba. İPhone X’imi satıp Android telefona geçmek istiyorum fakat araştır araştır artık beynim yoruldu. En son bu üç telefona kadar düştüm fakat bu üçü arasında karar veremedim. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Kasım 2019
Arkadaşlar merhaba. İPhone X’imi satıp Android telefona geçmek istiyorum fakat araştır araştır artık beynim yoruldu. En son bu üç telefona kadar düştüm fakat bu üçü arasında karar veremedim. Yardımcı olur musunuz?
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 12 Kasım 2019 #2 iPhone'dan bu telefonlara geçmek akıl karı olmaz bana göre. Ama ben olsam Mi 9 alırdım, üçü arasından.
iPhone'dan bu telefonlara geçmek akıl karı olmaz bana göre. Ama ben olsam Mi 9 alırdım, üçü arasından.
Sylveon Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 21.895 Makaleler 7 Çözümler 50 Yer Kalos Region 12 Kasım 2019 #3 Geçende de konu açmıştın sanki o zamanda söyledim diye hatırlıyorum 2020 amiral gemisi bir telefon al. Iphone değeri kolay kolay düşmüyor sıkıntı çekmezsin diye düşünüyorum satarken.
Geçende de konu açmıştın sanki o zamanda söyledim diye hatırlıyorum 2020 amiral gemisi bir telefon al. Iphone değeri kolay kolay düşmüyor sıkıntı çekmezsin diye düşünüyorum satarken.