D0RUK Hectopat Katılım 18 Nisan 2022 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #1 Selamlar iPhone telefonum bozulunca 2. el telefon bakıyorum bütçem 4-5 bin mi 9t/pro alınır mı? Sizin düşünceniz nelerdir?
Selamlar iPhone telefonum bozulunca 2. el telefon bakıyorum bütçem 4-5 bin mi 9t/pro alınır mı? Sizin düşünceniz nelerdir?
Y YigitXS Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 2.207 Çözümler 7 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Temmuz 2024 #2 Ben pro kullanıyorum memnunum ama biraz eskidi. Ne için kullanacaksın oyun falan oynayacak mısın?
D0RUK Hectopat Katılım 18 Nisan 2022 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #3 YigitXS dedi: Ben Pro kullanıyorum memnunum ama biraz eskidi. Ne için kullanacaksın oyun falan oynayacak mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam gündelik kullanım için ara sırada oyun oynarım 64 GB bana yeter mi?
YigitXS dedi: Ben Pro kullanıyorum memnunum ama biraz eskidi. Ne için kullanacaksın oyun falan oynayacak mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam gündelik kullanım için ara sırada oyun oynarım 64 GB bana yeter mi?
Y YigitXS Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 2.207 Çözümler 7 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Temmuz 2024 #4 D0RUK dedi: Hocam gündelik kullanım için ara sırada oyun oynarım 64 GB bana yeter mi? Genişletmek için tıkla... Hocam ben 128 gb kullanıyorum yeter diyordum ama şu an hafıza sıkıntısı yaşıyorum. Bence 128 bile az olabilir. Ama kişiden kişiye değişir.
D0RUK dedi: Hocam gündelik kullanım için ara sırada oyun oynarım 64 GB bana yeter mi? Genişletmek için tıkla... Hocam ben 128 gb kullanıyorum yeter diyordum ama şu an hafıza sıkıntısı yaşıyorum. Bence 128 bile az olabilir. Ama kişiden kişiye değişir.
D0RUK Hectopat Katılım 18 Nisan 2022 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #5 YigitXS dedi: Hocam ben 128 GB kullanıyorum yeter diyordum ama şu an hafıza sıkıntısı yaşıyorum. Bence 128 bile az olabilir. Ama kişiden kişiye değişir. Genişletmek için tıkla... Hocam almaya karar verdim mi 9t/pronun kronik sorunu var mıdır?
YigitXS dedi: Hocam ben 128 GB kullanıyorum yeter diyordum ama şu an hafıza sıkıntısı yaşıyorum. Bence 128 bile az olabilir. Ama kişiden kişiye değişir. Genişletmek için tıkla... Hocam almaya karar verdim mi 9t/pronun kronik sorunu var mıdır?
Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.334 Makaleler 4 Çözümler 39 16 Temmuz 2024 #6 Eski bir cihaz ama community'si hâlâ çok canlı. Güzel ROM'lar var. Temizi denk gelirse alınabilir.
M Merfrak Decipat Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 1.480 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #7 M31 kullanıyor kardeşim gayet memnun. 4 bine rahatlıkla bulunabiliyor. Xiaomi'ye bulaşmayın derim uzun ömürlü olmuyor.
M31 kullanıyor kardeşim gayet memnun. 4 bine rahatlıkla bulunabiliyor. Xiaomi'ye bulaşmayın derim uzun ömürlü olmuyor.
Y YigitXS Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 2.207 Çözümler 7 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Temmuz 2024 #8 D0RUK dedi: Hocam almaya karar verdim mi 9t/pronun kronik sorunu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim yok. Ama AMOLED yanığı var mı alırken dikkat et.
D0RUK dedi: Hocam almaya karar verdim mi 9t/pronun kronik sorunu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim yok. Ama AMOLED yanığı var mı alırken dikkat et.
elazığlıCJ Centipat Katılım 23 Şubat 2024 Mesajlar 129 Yer Elazığ 19 Temmuz 2024 #9 Merfrak dedi: M31 kullanıyor kardeşim gayet memnun. 4 bine rahatlıkla bulunabiliyor. Xiaomi'ye bulaşmayın derim uzun ömürlü olmuyor. Genişletmek için tıkla... Mi 9T kesinlikle daha mantıklı.Ne anlamda uzun ömürlü olmuyor dediniz?
Merfrak dedi: M31 kullanıyor kardeşim gayet memnun. 4 bine rahatlıkla bulunabiliyor. Xiaomi'ye bulaşmayın derim uzun ömürlü olmuyor. Genişletmek için tıkla... Mi 9T kesinlikle daha mantıklı.Ne anlamda uzun ömürlü olmuyor dediniz?